Ako sa vám páči bungalov 874 od Euroline?

Dobry vecer prosim ako sa vam pozdava tento bungalov co by ste zmenili a preco?Dakujem pekne za nazory a pomoc
Odpovedať
tento B874 celkom dobre vyzerá... ides stavat sam alebo cez firmu?
Odpovedať
@coconr preco kazdy riesite euroline? co je na nich take dobre?
Odpovedať
@stefan222 no my sme si tiež našli tam domček. mne sa projekty od eurolineslovakia veľmi pozdávajú, sú dobre riešené ;-) oslovili ma viac ako prodom a iné firmy
Odpovedať
@coconr vyzerá fajn, aká bude orientácia na svetové strany? kam bude orientovaný vchod? a bude pôvodný projekt či zrkadlový? chýba mi tam iba okno do špajze
Odpovedať
@andrejka89 nezdaju sa vam predrazeny?
Odpovedať
@stefan222 prečo myslíš? my sme si teraz vybrali projekt bungalovu cca 11x12, v ktorom chcem urobiť upravy (pridať pivnicu, zrušiť jedno wc, pridať galeriu a zdvihnúť dom o jeden rad ytongu) a takto prerobený projekt nakomplet aj s osadením a so statikou nás výjde na 1200 eur. zdá sa ti to veľa? =-)
Odpovedať
@andrejka89 nemyslim projekt, myslel som komplet dom
Odpovedať
@stefan222 Euroline ti predá len projekt.
Odpovedať
@stefan222 boli sme sa naň pozrieť aj v reáli a pani domácej sme sa pýtali na kolko ich vyšiel komplet aj so zariadením, s tým že ho stavali svojpomocne a výsledná suma bola 2,5 mil. čo je podľa nás na takýto dom z ytongu so strechou bramac celkom fajn, myslíš že veľa? oni však nemajú pivnicu
Odpovedať
@calimero no veď my to ideme tiež tak riešiť, projekt od nich a stavba svojpomocne
Odpovedať
@andrejka89 podla man to je trocha vela,
Odpovedať
@stefan222 poslala som ti IP
Odpovedať
Článok sa načítava...
@stefan222 Caw stefan máš iné projekty za lepšiu cenu? daj :)
Odpovedať
@untitled niekde po nete smo videl ceny od 600e. nerobim reklam nikomu kedze takych firiem som videl viacero. aj ked je pravda ze nviem kolko a coho bolo v cene. nevyznam sa v tom no za projekt dat 1200e je podla mna DOST
Odpovedať
@stefan222 a ty si čítal čo je v cene toho projektu, či si si len pozrel jednoducho sumu a koniec? =-) písala som že nám musia urobiť nový projekt na podpivničenie, statiku, osadenie na pozemok, zdvihnutie stien a tiež zakresliť zmeny ktoré v dome budú. pôvodná cena projektu bola 760 eur. 1200 je za projekt s kompletnými zmenami ktoré tam chceme a ktoré z pôvodného projektu urobia pre nás dom snov. 8-) nechcem sa tu zastávať eurolinu ale aj oni majú porjekty do 600 eur, napríklad bungalov 963 je za 540 eur. treba len lepšie pozerať. ;-)
Odpovedať
@andrejka89 mas pravdu, za tolko zmien to asi bude ok
Odpovedať
@stefan222 a mohol by si mi do IP napísať firmy s tými lacnejšími projektami? rada by som sa na ne pozrela. tento náš ešte nie je definitívny. ešte sme ho neobjednali. ;-)
Odpovedať
@andrejka89 no ksus googlitz. ja som tiez googlil,neviem stranky, ale napr si pozri domexpo co bude v nitre, tam sa opalti ist
Odpovedať
:-D tak ste mi velmi poradili :-D .Mam ho zacat stavat alebo mam este byvat u mamy???
Odpovedať
@coconr prepáč, zahatali sme ti to niečim iný, ale za mňa áno, aj keď tá izbička vedľa vchodu je veľmi malunkavá ale inak je fajn a na špajzi mi chýba okno
Odpovedať
@andrejka89 Dakujem,trosku sme to zmenili:namiesto garaze velka kupelka,byvala kupelka bude polovica kotolna a druha polovica sa prida k tej izbe.Videl som hrubu stavbu vo vnutri,jeden ten dom je pri NR :-p
Odpovedať
@coconr tak potom to vyzerá fajn ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
@stefan222...1200 € za katalógový projekt je ok kamoškin priateľ robí architekta, tak sme sa už dávnejšie bavili, či by nám urobil projekt podľa našich predstáv za rozumnú cenu...a on, že jasné, že za cca 3300 € :-D ... ale on už je trošku inde ako klasickí architekti, on robí veľké budovy, veľa vecí pre mesto a tak ...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?