ahojte mozte mi poradit ako osadim bungalov na pozemok siroky 23m a dlhy 20m ale POZOR od hlavnej cesty cca 10m je rovina apotommierny svah ktory samozrejme chceme vyrovnat ..len chcem vediet ci nebyva alebo nema niekto zvas podobny pozemok.
@zuzulineka00 ja by som ho osadila hlavne s ohľadom na svetové strany, pouvažuj kde chceš mať čo najviac slniečka a tak si otoč domček, aspoň my sme to tak riešili ;-) tiež máme tak široký pozemok
Dobry den. Ak mozem poradit, pouvazujte kto vam to nakresli na vykres. Predajcovia bungalovov zarabaju hlavne na takycho veciach.
Ak ste z okolia Nitry mohli by sme sa dohodnut na dobrej cene a vedel by som vam vybavit aj profesie.
To je vecny problem katalogovych projektov, sice to vyzera na obrazku dobre, ale nikdy neviete ako bude vyzerat priamo na vasom pozemku a aj tak treba zaplatit projektanta na osadenie domu a zakreslenie pripojok....
samozrejme pri dome su najdolezitejsie svetove strany a to ako bude cela prevadzka fungovat, teda odkial je pristup k domu, kde je vchod, kde sa bude parkovat a podobne....
A ten pozemok už máš akože kúpený.....?
A ten projekt si si vybrala aj s ohľadom na tvar pozemka a takisto s ohľadom na svetové strany...?
Či len podľa toho, že sa Ti "páčil"?
A už si si ho aj kúpila, či len vybrala....?
Lebo najlepšie je prebrať to s projektantom, architektom.... stavbárom.
Tvoj muž má na to aký názor...?