Diskusiu odoberájú 3 ľudia

2 podlazny chatodom 50-55m2

Dobry den, je tu niekto, kto v niecom takomto funguje celorocne alebo ma pripadne nejaky projekt/album ako to vyzera? Ma to byt alternativa byvania k bytu v meste s dobrou dostupnostou, inak by som nad tym neuvazoval. Regulativ nepusti, 10% zastavanost, obytne podkrovie so sikmou strechou, mozne podpivnicenie do ktoreho by sa urcite islo a ziskal by sa tym ulozny priestor a stvrta izba potrebna ako pracovna. Nasiel som nejake projekty, kde 3 izbovy domcek so zastavanou plochou cca 50m2 poskytuje na prvy pohlad dostatocne velke izby https://www.prodom.sk/projekty/projek... Rad by som ale nieco take videl v reale a zariadene, pripade si vypocul skusenosti z byvania v takom dome. Dakujem
Odpovedať
Nieco take chcem v buducnosti stavat, Do pohody sa v tom da fungovat. Nenarocne na vykurovanie a vela nezastavas z pozemku. Este keby si to kusok natiahol na mozno 8x8 alebo nieco na ten styl je to este lepsie. A take domy som videl v bratislavskych satelitoch predavat cez 320 tisic eur.
Odpovedať
Od 65m2 by som sa ani nepytal, v takom dome som bol, 4izby aj bez pivnice uplne na pohodu. Tych 50+ som ale este v reale nevidel. Na pozemku ostanu po stavbe pekne vyuzitelne 4are. 4i byt by ma tu stal 250K a mesacne 300e za reziu.
Odpovedať
Bol som v dvojpodlaznej chate ktora mala rozmery 8x7 a bolo to v pohode. Samozrejme, ze kuchyno-obyvacka ma 30m2 a nie 50 ako v normalnom dome a citis, ze tam nemozes tancovat, ale normalne sa tam da zit.
Odpovedať
Urob zelenú strechu a môžeš postaviť viac m2
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od pavol_skalicky:

Urob zelenú strechu a môžeš postaviť viac m2
@pavol_skalicky Strecha musi byt sikma, to by sa asi neslo.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?