Vysoke elektricke napatie 400 kw pri dome

Zobraz úvodný príspevok
Prosim vas postavili by ste si dom cca 60 metrov od vysokého elektrického napätia 400 kw? Vedenie ma byt nejako izolovane budu to robit elektrárne takze sa bude dať budovat uz vo vzdialenosti 5 m od vedenia nie ako bolo doteraz 35 m. Tym padom snad aj vplyv na organizmus by mal byt mensi nie? Ti co sa vyznate co si myslite? Je to super lokalita za super cenu a len to jedno ma odrádza.
Odpovedať
1
2
@tatiana1978 nie nic nestoji na pozemku hranica pozemku celeho je min. 60 metrov od toho vedenia ktory je rovnobežne s pozemkom..
Odpovedať
Profilova fotka
Netreba ísť na žiadne elektrárne... robia to elektronicky a zadarmo.. treba ísť na stránku distribúcie, napr. východoslovenská je tu: https://www.vsds.sk/edso/domov/techni... Stačí len vedieť kde máte parcelu. Mne vyjadrenie poslali do dvoch hodín.
Odpovedať
@quintes a tam mi oznámia ake vedenie cez pozemok vedie? Ja nechcem nic zakreslovat. Trosku tomu nerozumiem. Len potrebujem vediet vysku napatia
Odpovedať
Profilova fotka
@kandrea 22kV, už sme to tu písali. Keď si pozrieš väčšie stožiare, kde je tých 110kV alebo 400kV, tak si všimni, že na vrchu stožiarov je ešte aspoň jeden vodič, ktorý nejde cez tie keramické izolanty. A aj izolanty sú väčšie alebo ich je viac a káble sú ďalej od seba.
Odpovedať
@merak OK dakujem Len som nevedela ci si je tym niekto isty ci si to len myslite ze by to malo byt tych 22kv...ok dakujem krasne
Odpovedať
Profilova fotka
@kandrea áno. Aj komplet paragrafy. Nákres je dôležitý. Aj typ vedenia. Niečo takéto:
Odpovedať
Profilova fotka
Toto máš najistejšie a najpresnejšie. Mne po skúsenostiach sa zdá že je to presnejšie ako kataster mapa... len som chcel aby si tento spôsob osvojilo viacej ľudí. Je to rýchle, jednoduché a z domu. Pozor však. Robia aj platenú verziu pre projekt. Stojí 50 eur tuším...
Odpovedať
@merak izolantov? Nie izolatorov?
Odpovedať
@tatiana1978 nahodou.... to iskrenie pocas burky ma svoje caro. Nechcete elektomagneticke pole ale net vyuzivate. Mobily tiez. Navigacie tiež.mikrovlnky tiež. Radia tiež. Radovo vyššie davky než od nejakej 22 kV linky (aj 400) vzdialenej 60 metrov. Ono elektriku by chcel kazdy drati nikto....
Odpovedať
@lukino55555 ja so stoziarmi VVN a VN žijem už 21 rokov ;-) myslím teda toho pána, ktorý ich stavia, ťahá,, drotiky,,.... Jasne, ze bez elektriny sa nedá existovať v dnešnej dobe. Páčia sa mi, dokonca veľmi ale žiť v tesnej blízkosti s nimi by som nechcela
Odpovedať
Profilova fotka
@lukino55555 pravdaže že máš pravdu, tohto preklepu som si nevšimol. Ďakujem za opravu kolega ;-)
Odpovedať
áno je to 22KV ...tema vyriešená... Zrejme sa to uz neda vymazať. Co? Nechcem aby tu doslo k hadkam.. ;-)...este raz vsetkym dakujem.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@kandrea Vymazať by to bolo škoda, veď je tu kopec užitočných informácií.
Odpovedať
@kandrea preco vymazat?dobra tema, vymeny nazorov su uplne v pohode pokial sa ludia neurazaju navzajom, co je uz potom neslusné...
Odpovedať
@kandrea tak pozdravuj realitaka, takými znalosťami má asi problém predať aj psiu búdu.
Odpovedať
@milos35 musim sa ho zastať lebo to zrejme ja som si len domyslela ze 400 Kv... On povedal 400 a myslel 400 v... Ale tak ja sa nevyznám tak som to poplietla ... :-N
Odpovedať
@kandrea ale hento nie je ani 400 V ale len 22 kV. A je to vidieť zreteľne že je to vn.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?