Vyjadrenie k projektovej dokumentacii SPP

Dobry den, posielali sme ziadost o vyjadrenie k PD SPP. Nepripajame sa na plyn. Dnes mi volali, ze posielaju nesuhlasne stanovisko, vraj nemame v projektovej dokumentacii zakresleny plyn. Aj ked sa nanho nepripajame. Mali ste niekto takyto problem? Dorobil vam to projektant? Alebo n to treba zvlast cloveka? Alebo treba zvlast situaciu len ohladne plynu? Alebo to dorobit do aktualnej situacie, kde su ciarami zakreslene voda, elektrina. Dakujem moc
Odpovedať
Profilova fotka
Už som sa stretol s tým, že najskôr trebalo "Žiadosť o vydanie stanoviska k existencii a priebehu plynárenských zariadení". Ono to bude asi aj uvedené v stanovisku. A potom žiadať o vydanie stanoviska k projektovej dokumentácii neplynárenskej stavby. Ale mozno má niekto ešte čerstvejšie skúsenosť
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od ivush_t:

Dobry den, posielali sme ziadost o vyjadrenie k P…
@ivush_t stará diskusia možno sa od vtedy veci pomenili ale skús prečítať https://www.modrastrecha.sk/forum/sta... https://www.modrastrecha.sk/forum/sta...
Odpovedať
Na som bol osobne odovzdať dokumentáciu v distribučnej spoločnosti a hneď mi pani povedala že plyn musí byť zakreslený, aj keď nebude v RD. Stačí povedať projektantovi aby ho naznačil, ako ide na ulici a zapísal do legendy
Odpovedať
Stalo sa nám to, akurát , že nám to poslali domov. Nevolali nám. Projektant zakreslil plyn do situácie, ktorú máte, čiže to prerobí a dokreslí a vy opäť zašlete to isté ako teraz. Len nech projektant vyznači do situácie plyn a aj ochranné pásmo a taktiež nech to zakresli do legendy. Mňa skôr prekvapuje, že projektanti tonezakresľujú automaticky určite sa stým už stretli aj ked sa nenapája dom na plyn. Namiesto toho to odignorujú.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od fero1821:

Stalo sa nám to, akurát , že nám to poslali domov…
@fero1821 no nam ten nas projektant uz viac toho domrvil, tak som uz nanervy. Vsak prave, ze by to mali oni vediet. Dakujem, volala som mu , aby to dorobil, ale cakam na tu mapu, co posielaju z SPP.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od curuj:

Už som sa stretol s tým, že najskôr trebalo "Žiad…
@curuj dakujem, pytala som sa preistotu 2x , ale vraj netreba
Odpovedať

@curuj dakujem, pytala som sa preistotu 2x , ale …
@ivush_t ja som riesil vyjadrenia asi pred 2-3 mesiacmi. V projekte vobec nemam zakresleny plyn a suhlasne stanovisko som dostal. riesila to SPPD v bratislave.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od rapidek:

@ivush_t ja som riesil vyjadrenia asi pred 2-3 me…
@rapidek u nas to chcu.. je to aj v tom nesuhlasnom stanovisku. Ja som to posielala do Bratislavy a vybavovali to v Novom Meste nad Vahom.. tak musim pockat, azto projektant opravi a poslat novu ziadost. A uz to snad bude ok. 2x som sa vypytovala po telefone. Mozno ste tam nemali plyn vedeny? Mne poslali mapu, ze ide cez cestu a oproti nasho pozemku.
Odpovedať

@rapidek u nas to chcu.. je to aj v tom nesuhlasn…
@ivush_t plyn mam na hranici pozemku
Odpovedať

@rapidek u nas to chcu.. je to aj v tom nesuhlasn…
@ivush_t A žiadosť bola o vyjadrenie k NEPLYNÁRENSKEJ STAVBE? Mapu čo posielajú z SPP? Akú? Ešte raz si poriadne prečítajte, čo je potrebné k vyjadreniu a podľa toho postupujte. Potrebujete predložiť: Projektovú dokumentáciu stavby - ktorej súčasťou musí byť situácia širších vzťahov, z ktorej bude zrejmá vzájomná poloha existujúcich plynárenských zariadení a realizovanej stavby, pričom vzájomné vzdialenosti musia byť okótované. Situácia širších vzťahov s vyznačením záujmového územia. Triviálne jednoduchá záležitosť a potom čakať na dobierku za niečo cez 30€.
Odpovedať
Dakujem, uz to mame vybavene. A este prosim nevie niekto poradit, ci staci kopia opravnenia na stavebny dozor alebo treba asi aj to vyhlasenie stavebneho dozoru? K svojpomocne uskutocnovanej stavbe. Dakujem
Odpovedať

Dakujem, uz to mame vybavene. A este prosim nevie…
@ivush_t Naozaj silno pochybujem, že sa uspokoja s nejakou kópiou oprávnenia...
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?