Odpoveď na príspevok od ivush_t:
Dobry den, posielali sme ziadost o vyjadrenie k P… @ivush_t stará diskusia možno sa od vtedy veci pomenili ale skús prečítať https://www.modrastrecha.sk/forum/sta... https://www.modrastrecha.sk/forum/sta...Odpoveď na príspevok od fero1821:
Stalo sa nám to, akurát , že nám to poslali domov… @fero1821 no nam ten nas projektant uz viac toho domrvil, tak som uz nanervy. Vsak prave, ze by to mali oni vediet. Dakujem, volala som mu , aby to dorobil, ale cakam na tu mapu, co posielaju z SPP.Odpoveď na príspevok od curuj:
Už som sa stretol s tým, že najskôr trebalo "Žiad… @curuj dakujem, pytala som sa preistotu 2x , ale vraj netrebaOdpoveď na príspevok od ivush_t:
@curuj dakujem, pytala som sa preistotu 2x , ale … @ivush_t ja som riesil vyjadrenia asi pred 2-3 mesiacmi. V projekte vobec nemam zakresleny plyn a suhlasne stanovisko som dostal. riesila to SPPD v bratislave.Odpoveď na príspevok od rapidek:
@ivush_t ja som riesil vyjadrenia asi pred 2-3 me… @rapidek u nas to chcu.. je to aj v tom nesuhlasnom stanovisku. Ja som to posielala do Bratislavy a vybavovali to v Novom Meste nad Vahom.. tak musim pockat, azto projektant opravi a poslat novu ziadost. A uz to snad bude ok. 2x som sa vypytovala po telefone. Mozno ste tam nemali plyn vedeny? Mne poslali mapu, ze ide cez cestu a oproti nasho pozemku.Odpoveď na príspevok od ivush_t:
@rapidek u nas to chcu.. je to aj v tom nesuhlasn… @ivush_t plyn mam na hranici pozemkuOdpoveď na príspevok od ivush_t:
@rapidek u nas to chcu.. je to aj v tom nesuhlasn… @ivush_t A žiadosť bola o vyjadrenie k NEPLYNÁRENSKEJ STAVBE? Mapu čo posielajú z SPP? Akú? Ešte raz si poriadne prečítajte, čo je potrebné k vyjadreniu a podľa toho postupujte. Potrebujete predložiť: Projektovú dokumentáciu stavby - ktorej súčasťou musí byť situácia širších vzťahov, z ktorej bude zrejmá vzájomná poloha existujúcich plynárenských zariadení a realizovanej stavby, pričom vzájomné vzdialenosti musia byť okótované. Situácia širších vzťahov s vyznačením záujmového územia. Triviálne jednoduchá záležitosť a potom čakať na dobierku za niečo cez 30€.Odpoveď na príspevok od ivush_t:
Dakujem, uz to mame vybavene. A este prosim nevie… @ivush_t Naozaj silno pochybujem, že sa uspokoja s nejakou kópiou oprávnenia...