Odpoveď na príspevok od katuska741:
Dobrý deň,chcela by som poprosiť o rady.RD postav… @katuska741 A prečo si myslíš, že je problém iba v tlakovej nádobe ? V dome máš niekoľko desiatok metrov rôznych tras cez ktoré voda preteká a Ty si sa sústredila iba na mizerný 1 m. Ak je ale problém skutočne taký, ako popisuješ, nejaký jeden filter Ti nepomôže. Každú chvíľu budeš meniť filtračné vložky. https://kdgarden.sk/cerpacia-technika...Odpoveď na príspevok od katuska741:
Dobrý deň,chcela by som poprosiť o rady.RD postav… @katuska741 Filter neuškodí. Keď sa namontuje medzi darling a rozvody v dome, mal by pomôcť. Ak nepomôže, bude to tak, ako @petersd píše - rozvody v dome budú tiež zanesené. Začať sa môže vyčistením tlakovej nádoby...Odpoveď na príspevok od petersd:
@katuska741 A prečo si myslíš, že je problém iba … @petersd Dakujem a čo by ste navrhli? Vymena vsetkých vod.potrubi? alebo?Odpoveď na príspevok od katuska741:
@petersd Dakujem a čo by ste navrhli? Vymena vset… @katuska741 Keď ten problém je evidentný a vadí, nuž zavolať firmu na čistenie vodovod potrubí. Oni napoja svoju mašinku niekde na začiatok potrubia a potom ku poslednej baterii a preplachujú s čerpadielkom určitý čas celý obvod. A to by si videla aké svinstva vedia z potrubia výjsť. Týmto spôsobom vyčistia potrubie aj od vodného kameňa. Neviem ako to vychádza cenovo. Treba urobiť prieskum, ale môže sa to blížiť k cene novej tlak. nádrže - domácej vodárničky. Ja osobne by som ako krok č. 1 skúsil kúpiť ten plastový filter (je to zatiaľ najlacnejšie riešenie) a namontoval by som ho na výstupe vody z tlakovej nádržy. Ak by to pomohlo, tak vieš naisto, že chyba je v nádrži. No a potom by som kúpil novú nádrž.Odpoveď na príspevok od petersd:
@katuska741 A prečo si myslíš, že je problém iba … @petersd Dakujem a čo by ste navrhli? Vymena vsetkých vod.potrubi? alebo?Odpoveď na príspevok od katuska741:
@petersd Dakujem a čo by ste navrhli? Vymena vset… @katuska741 Veď to píšem v príspevku vyššie...Odpoveď na príspevok od petersd:
@katuska741 Keď ten problém je evidentný a vadí, … @petersd Dakujem😀