Ventil vodný

Dobrý deň, viete mi prosím vás poradiť aký ventil je vhodný na také riešenie ako je na fotke v prílohe? Ďakujem pekne.
Odpovedať
@92lukas92 osobne mi to prijde jako priprava, respektive trubka od nezamrzneho ventilu zvlast jestli je zavit po cele delce (napr kemper) ale presny typ vam nereknu
Odpovedať
@92lukas92 Ak je rura 1/2" tak ventil so zavitom 1/2" Pri 3/4"rure samozrejme pouzit 3/4" ventil. Inak neviem, na co presne sa pytate. Su ventily s "packou" alebo s "kolieskom". Za ventilom bude rura pokracovat alebo pojde nejaka bateria/kohutik?
Odpovedať
Časť na fotke je vývod z domu na ktorý potrebujem osadiť kohútik. Kúpil som 1/2 ten nesedí. Mne sa zdá že nebude sedieť ani 3/4 vnútro tejto rúrky je hľadké, nie je to zvnútra ako namontovať. Nemá na to byť nejaká redukcia?
Odpovedať
Nezamrzny ventil schell ku tomu by si mal mat všetko príslušenstvo keď to kupuješ aj ventil vsetko
Odpovedať
@92lukas92 a jak to nesedi ze proste nejste schopny chytnout zavit (prumer sedi ale nechce se mu?) muze byt jeste rozdil mezi trubkovym zavitem a metrickym. Pokud je ventil v G a trubka M nebo opacne muze to byt problem. Ale furt si myslim ze je to cast z nezamrzneho ventilu(podle izolace atd…) vetsinou se to kupuje jako celek takze nevim zda jste koupil dum jako novostavbu nebo jak ale meli by vam to k tomu vse dat….
Odpovedať
Profilova fotka
@92lukas92 to je vonkajsi zavit,na ten ti bude pasovat len ventil s vnutornym zavitom. Odmeraj vonkajsiu sirku toho zavitu a podla toho si treba pytat gulovy ventil s vnutornym zavitom, ten tam pojde nasrobovat. Podla DN ti viem povedat ci 1/2, 3/4 alebo aky. Ak budes montovat sam,treba ti aj nejaku teflonovu pasku alebo konope, kup napr. loctite 55 staci male balenie. zahradne ventily su s vonkasim zavitom. este existuje moznost kupit redukciu vnutorny na vonkajsi zavit, ale treba k tomu zasa vodarensky kluc (stromcek) alebo imbus alebo hasak (podla typu).
Odpovedať
Ale to ma uzatváranie vody v stene vnutry . Je tam predĺženie a o kruzok na konci ak to ku tomu nemáš tak to neurobíš iba ak si odstavis vodu na druhom konci
Odpovedať
Je to nezamrzny ventil Sheel..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?