Skrinka na plyn (pripojku) podomacky zhotovená

Zdravím. Chcem sa len spýtať, či je možné mať skrinku na plyn urobenú podomácky. V tvare takého "domčeku" čiže to vyzerá aj esteticky, samozrejme prístup dovnútra, montáž a odvetranie by bolo zabezpečené. Vybavujem plyn, a keďže plynová prípojka bola robená dosť dávno, tak má väčšie rozmery ako tie moderné. Od firmy by takáto skrinka stála aj 250 euro(overené) (50/60/50)(Š:V:H)
Odpovedať
Takze teraz tam je existujuca pripojka a aj rura do domu, ale su odpojene hodiny? A preco je potrebna taka velka hlbka az 50cm? /Uz som videl hodiny vlozene do stareho plynoveho sporaku a tiez v psej bude. Sused si hodiny obmuroval a vytvoril priestor asi 1x1m a ma tam aj smetnu nadobu, takze vas domcek ma uz neprekvapuje.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od stowasser:

Takze teraz tam je existujuca pripojka a aj rura …
@stowasser My ten plyn zapájame odznova rodičom, pretože im plyn vypli už dávnejšie. Veľkosť taká preto, pretože realne ten regulátor tam je obrovský. A ten domček je celkom cool si myslím (minimálne lepšie ako sporák a lacnejšie ako 250€ 😂)
Odpovedať
Kľudne domček môže byť, len musí byť označené, že je tam hl. uzáver plynu (HUP), plynomer. Existujú nálepky, ale keď sa niekto pohrá so štetcom a farbou,môže to aj namaľovať...😊
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od damian310:

Zdravím. Chcem sa len spýtať, či je možné mať sk…
@damian310 S tým vyrezaným minisrdiečkom to vyzerá ako latrínka, keď ale pod srdiečko umiestníš ono označenie, snáď niekto pochopí, že je tam plyn. 🙂(Ináč veľkosť a umiestnenie nápisu norma zatiaľ neurčuje) Zarábaš si však do budúcna o neustálu opateru. Teraz je ten domček síce nový a pekný, no po pár rokoch to bude špata. Budeš sa musieť stále starať o ochranu dreva,... a aj tie spodne prečnievajúce asfaltové šindle Ti za krátku dobu odpadnú samé 😁
Odpovedať
Profilova fotka

@stowasser My ten plyn zapájame odznova rodičom, …
@damian310 tak toto za 250 neurobis a pri tom kominiku to dostane kakao hned po prvom dazdi a snehu. Ale smelo do toho. Ja som vymuroval zo starych tehal tiez to mam z roku pana obrovske a uz aj plynari boli utesnovat spoj pod plombou a nic nepovedali. Mam tam plochu strechu takze to sluzi aj ako polica pre naradicko ked menim kolesa a ked sa staram o predzahradku.
Odpovedať

@stowasser My ten plyn zapájame odznova rodičom, …
@damian310 toto je podľa teba cool? Pane bože....
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od megdesign:

@damian310 toto je podľa teba cool? Pane bože....
@megdesign Prečo hneď kritizuješ estetické cítenie autora? Možno že to bude prípojka plynu ku drevenici v nejakom skanzéne 😁🤣
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?