Ahojte, chcem sa spytat, ci mate niekto skusenosti s pripojkou plynu po 1.7.2011. Malo sa uz za nu platit, tak sa chcem informovat, ze kolko nas to bude cca stat.
Vdaka
Ahojko takže my sme robili prípojku na plyn asi v septembri a poviem ti že to bola riadna palka.Bývami pri Ba ale neviem ci je to inde inak platene.
Takze ked nam kurenar urobil rozvody nahlasila som sa plynarom ako nový zakaznik.Oni my poslali zmluvu ku ktorej ako prílohu som musela dodat projekt na tu prípojku cca 50eur a ta ista firma co robila projekt nam dosla namontovat skrinku s regulatorom tlaku 400eur bez DPH.A potom som este musela zaplatit blbým plynarom za pripojenie to je okolo 300 eur kukni si to na stranke SPP. AKoze palka ako svina skoro ma siblo ked som sa to dozvedela :-(
ale bohuzial plyn potrebujeme 8-(
Pekný den prajem ;-)
... mozes si to objednat na "kluc" (projekt, geodet, vykop.........)
za 4,5m pripojku 1500 - 1600eur s DPH.
Alebo, sa vykaslat na SPP a riesit to inym sposobom: peletkovy kotol, tepelne cerpadlo, elekr...
@juliett7 poviem ti takto: ja som si podal ziadost nastastie este pred terminom 1.7.2011.. minuly mesiac mi prisli chlapi od plynarov, spravili pripojku, osadili skrinku.. povedali mi, ze mam stastie ze som podal ziadost pred tym spominanym terminom.. ich odhad bol ze som usetril takych 1000€.
Ja som s SPP podpisovala zmluvu 11/2010 s tým, že do dvoch rokov sa musím pripojiť. Na zákazníckej linke mi vraveli, že keďže mám zmluvu z roku 2010 nebudem platiť nič. Pripojovací poplatok som samozrejme dávno zaplatila. Len sa ich nejak neviem dočkať :-(
A neviete, ci su sankcie za to ak som podpisala zmluvu ale pripojit sa nechcem? Ide o to, ze v projekte sme mali plynovy kotol ale potom sme sa rozhodli, ze si dame elektricke kurenie, takze plyn nechceme zapajat vobec.