Odpoveď na príspevok od mgx:
@problem_spotreba znacka baterie? Ak je to cinsko… @mgx je to GroheOdpoveď na príspevok od problem_spotreba:
Dobry den, chcel by som sa opytat na pretekujucu … @problem_spotreba Začal by som novou kartušou. Nepomôže, vrátiš a kúpiš novú batériu. Ale v tele batérie sa nemá veľmi čo iné pokaziť. Ak to nie je nejaká špeciálna batéria...Odpoveď na príspevok od mgx:
@problem_spotreba znacka baterie? Ak je to cinsko… @mgx Len pre info.... Kde myslis ze sa Grohe/Hansgrohe vyraba? V zaujme prezitia je vyroba v nechcenej cine... Akurat aj cina sa riadi pravidlom ceny. Zaplatis, urobia kvalitku. Setris, dostanes biedu. To mas ako napr. TC Viessmann je vyrabany v Gree. Len si to vo Viessmanne prebalia do vlastnych krabic a uz je z ciny nemecke cerpadlo. Ale znova plati pravidlo ceny.Odpoveď na príspevok od yetinb:
skús si prenerať tlak vody, mne vytopilo pivnicu … @yetinb Keď nemáš regulátor tlaku na hl. prívode, tak na nejakú prípadnú reklamáciu, alebo poistnú udalosť môžeš rovno zabudnúť. @problem_spotreba Ja mením už len celé batérie. Totiž vymeníš kartušu, batéria je funkčne takmer ako nová, no vizuálne sa to už nedá povedať... A tak mám novú, aj na oči.