Diskusiu odoberá 1 človek

Pretekajuca vodovodna bateria

Dobry den, chcel by som sa opytat na pretekujucu vodovodnu bateriu. Z nicoho nic (pocas dovolenky) sa nam pri uzatvorenej pake baterie pustila prudom (nie kvapkanim) voda. Bateriu sa mi podarilo rozobrat, dostal som sa ku kartusi, ktoru som planoval zhanat. No rozmyslam ci to bude nou, kedze voda tiekla prudom. Nechcem zbytocne investovat do kartuse, ked nakoniec mozno zainvestujem do novej baterie. dakujem za rady / skusenosti
Odpovedať
Profilova fotka
@problem_spotreba znacka baterie? Ak je to cinsko-polsky crep, hod do smeti a kup druhy. Pred odchodom na dovolenku vypinaj vodu, alebo si kup senzory a manipulator.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od mgx:

@problem_spotreba znacka baterie? Ak je to cinsko…
@mgx je to Grohe
Odpovedať
skús si prenerať tlak vody, mne vytopilo pivnicu cez poistný ventil z dôvodu velkého tlaku, vodári to boli aj premerať - všetko v norme, vymenil som ventil, zase nás vytopilo, tak som kúpil regulátok na prívod vody (mestský vodovod) a je pokoj.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od problem_spotreba:

Dobry den, chcel by som sa opytat na pretekujucu …
@problem_spotreba Začal by som novou kartušou. Nepomôže, vrátiš a kúpiš novú batériu. Ale v tele batérie sa nemá veľmi čo iné pokaziť. Ak to nie je nejaká špeciálna batéria...
Odpovedať
Profilova fotka
@problem_spotreba pri grohe ma vyznam kupit novu kartusu. Ak to teda nie je cinsky grohe fake :)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od mgx:

@problem_spotreba znacka baterie? Ak je to cinsko…
@mgx Len pre info.... Kde myslis ze sa Grohe/Hansgrohe vyraba? V zaujme prezitia je vyroba v nechcenej cine... Akurat aj cina sa riadi pravidlom ceny. Zaplatis, urobia kvalitku. Setris, dostanes biedu. To mas ako napr. TC Viessmann je vyrabany v Gree. Len si to vo Viessmanne prebalia do vlastnych krabic a uz je z ciny nemecke cerpadlo. Ale znova plati pravidlo ceny.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od yetinb:

skús si prenerať tlak vody, mne vytopilo pivnicu …
@yetinb Keď nemáš regulátor tlaku na hl. prívode, tak na nejakú prípadnú reklamáciu, alebo poistnú udalosť môžeš rovno zabudnúť. @problem_spotreba Ja mením už len celé batérie. Totiž vymeníš kartušu, batéria je funkčne takmer ako nová, no vizuálne sa to už nedá povedať... A tak mám novú, aj na oči.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?