Potrebne dokumenty na napojenie studne do domu

Zdravicko, mame taku zaujimavu situaciu. Pri novostavbe domu ktoru realizujeme svojpomocne, sme davali vrtat aj novu studnu. Vsetku potrebnu dokumentaciu co sa tyka povolenia a realizacie mame za sebou a v podstate sa dostavame ku kolaudacii a tu nastava bizarna situacia: Vodar co nam napojil studnu a robil kompletne celu tuto cast nam povedal, ze potrebueme este nejake tlacivo o "napojeni studne do domu" ktore potrebuje(vyzaduje) urad a mam si ho vyziadat na urade. Ak ho nedostaneme na urade, mame si ho najst na internete. Na urade sa vyjadrili, ze ano, potrebuju/vyzaduju taketo tlacivo, ale ma nam ho dat ten vodar a oni nemaju ziaden vzor, ani nic podobne. Bruzdal som po internete, ale nikde som na ziaden vzor takehoto tlaciva, ani na nic podobne nenarazil. Nemate s tym nahodou niekto skusenost a neviete mi poradit, kde taketo tlacivo zohnat?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od nic_zo_mna:

Zdravicko, mame taku zaujimavu situaciu. Pri novo…
@nic_zo_mna https://www.mojavoda.sk/blog/post/kom...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od ainikki:

@nic_zo_mna https://www.mojavoda.sk/blog/post/kom…
@ainikki precital som ten clanok uz asi tri krat. Bohuzial prave tato informacia tam nie je. - informacia, ze na stranke uradu (alebo osobne) sa dozviete ake potrebuju tlaciva, to sme sa dozvedeli aj my, ale ziaden vzor, ani tlacivo sme nedostali - vsetku ostatnu potrebnu dokumentaciu mame (projekt, stavebne povolenia, davali sme robit aj rozbor vody - pre potreby upravy a riesenia filtracie, uz mame robit len posledny kolaudacny) Vysledok je, ze o "potvrdenie/tlacivo o napojeni studne ku domu" nam hovoria obe strany, ale nikto ho nema. To tlacivo je ako Columbova zena, vsetci o nom hovoria, ale nikto ho nema a nikto ho nevidel :D
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od nic_zo_mna:

Zdravicko, mame taku zaujimavu situaciu. Pri novo…
@nic_zo_mna Tak prečo sa zas nevrátiš na ten úrad, nech ti povedia, na základe čoho to tlačivo vyžadujú a čo má byť jeho obsahom?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od nic_zo_mna:

@ainikki precital som ten clanok uz asi tri krat.…
@nic_zo_mna Ja si nepamätám že by sme niečo také potrebovali. Veď asi nie ste jediný čo majú studňu tak sa skús spýtať susedov, alebo ako uvádza @frantisekca choď na úrad nech ti také tlačivo ukážu z iných realizovaných stavieb. Na nete nič také nie je.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od ainikki:

@nic_zo_mna Ja si nepamätám že by sme niečo také …
@ainikki Iba môžem predpokladať, že sa jedná o spôsob akým to bolo urobené a hlavne aby bola splnená podmienka, že voda zo studne nemôže kontaminovať vodu z vodovodného rádu. Ale asi tie podmienky boli aj obsahom SP...
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od nic_zo_mna:

Zdravicko, mame taku zaujimavu situaciu. Pri novo…
@nic_zo_mna pre kolaudáciu potrebujete tlakovú skúšku rozvododov vody, to je súčasť dodávky vodára. Bez toho by som faktúru neuhradil.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?