Odpoveď na príspevok od mgx:
@jarka2610 cyklovanie. Pricin moze byt viac, bud … @mgx je to dom a radiátory mame štáte liatinové rebrove a nemáme na nich ventily...začalo to robiť asi pred týždňom..oec je Proterhm medved..bol plynar vsetko vyčistil aj trisky.komin chvíľu asi 2hod v pohode a potom znova. Dnes ráno odpojil od izbového termostatu aby kúrila pec sama ale dcéra mi volala do práce že aj tak zapina stále každých 10 min.Odpoveď na príspevok od jarka2610:
@mgx je to dom a radiátory mame štáte liatinové r… @jarka2610 moze to byt nespravne nastavena hysterezia, a/alebo jednoducho je to tym, ze sa uz oteplilo a kotol ma predimenzovany vykon. "chvíľu asi 2hod v pohode a potom znova" - kotol vykuroval 2 hodiny zrejme len kvoli tomu, ze pocas udrzby radiatory vychladli.Odpoveď na príspevok od gashtaan:
@jarka2610 moze to byt nespravne nastavena hyster… @gashtaan takto začalo stúpať na pecí až na 68 ..teraz mi volala dcéraOdpoveď na príspevok od dedo758:
A ak cykluje, niečo môže brzdiť prietok vykurovac… @dedo758 vsetko plynar vyčistil aj ten filter..zapina ju každých asi 10 min..na chvíľku..Odpoveď na príspevok od jarka2610:
@dedo758 vsetko plynar vyčistil aj ten filter..za… @jarka2610 Vsetky radiatory su horuce ked kotol cykluje ?