Odpoveď na príspevok od fero1821:
Ahojte, zháňam firmu na el. prípojku, ktorá má vš… @fero1821 ak je v cene všetko čo si vymenoval, máš to skoro zadarmoOdpoveď na príspevok od foox:
@fero1821 ak je v cene všetko čo si vymenoval, má… @foox Ako takto, ja to nespochybňujem. Ale každý mi dookola vraví, že si to mám spravíť sám svojpomocne a cena bude možno niekde okolo tisícky. V cene pripojky nie je samozrejme pripojovací poplatok.Odpoveď na príspevok od fero1821:
@foox Ako takto, ja to nespochybňujem. Ale každý … @fero1821 teraz som si všimol, že to je východ (tam nič nie je), však skús, ak vieš ako na to. Tu na západe by som nad tým ani nerozmýšľal a dal to firme. Za posledný polrok sme si tým v rodine prešli už 2x.Odpoveď na príspevok od mgx:
@fero1821 svojpomoc je polovica ceny za predpokla… @mgx Ja sa do toho svojpomocne nechem púšťať z dôvodu, že na osadenie stĺpu treba žeriav. Atď. Len pokiaľ ide o firmy, tak neviem kto by to vedel poriešiť. Preto mi príde celkom ok dať to VSD, a tam garantujú do 7 dní prípojku od momentu kým prídu na obhliadku. Oni to berú ako rutinu.Odpoveď na príspevok od mgx:
@fero1821 na stlp 10.5/6 ziadny zeriav netreba, s… @mgx Či ruka či žeriav to je jedno viacmenej ale musím zháňať tak či tak aj samotný stĺp. A hlavne budem mať istotu kvalitného prevedenia.Odpoveď na príspevok od koloman55:
Chcem sa opytať, vsd robia tie prípojky len na vý… @koloman55 na ich stránke skúste pozrieť. Niekde som čítal, že nerobia, ale preverte si to.Odpoveď na príspevok od koloman55:
Chcem sa opytať, vsd robia tie prípojky len na vý… @koloman55 mne to robila firma od nás. Aj osadenie, projekt, všetky formality.... Odkiaľ si?Odpoveď na príspevok od fero1821:
Ahojte, zháňam firmu na el. prípojku, ktorá má vš… @fero1821 a musíš mať stĺp? My sme si dali urobiť pretlak. Žiadne káble ani nič nám nevisi 😉Odpoveď na príspevok od vebi34:
@fero1821 a musíš mať stĺp? My sme si dali urobiť… @vebi34 pôvodne mal byť pretlak, ale stĺp stojí na cudzom pozemku a na stavebnom od nás chceli buď vecné bremeno alebo nájomnú zmluvu s tým vlastníkom pozemku, kde stĺp stojí. Keďže by stým nesúhlasil, tak sme prerobili projekt na vzdušnú prípojku. Stavebný nám do toho podrbal. A nebude nám nič vysieť neboj normálne tam bude natiahnutý kábel vzpriamene nebude tam veľká vôľa. Využijeme to zároveň na optiku.