Odpoveď na príspevok od dedo758:
Nerozumiem otázke. Kde nemáte miesto? Vodovod je … @dedo758 vodovod je 3 metre od chodníka. A ideme robiť plot a chcem aby vodomer bol za plotom aby sme nemuseli robiť výsek.Odpoveď na príspevok od 2timejka22:
@dedo758 vodovod je 3 metre od chodníka. A ideme… @2timejka22 ten odskok má byť len kvôli vstupu do šachty. Keď sa dá šachta rovno na hranicu a vstup smerom ku plotu, tak to nebude ani 1m2 pozemku, ktorý bude chýbať, keby sa spraví ten odskok plotu. Inak my sme spravili odskok plotu 2,5metra lebo sme dali šachtu k vstupu a takto tam vie aj auto zaparkovať pred plotom. Takže síce o nejaké m2 menej, ale sú využité.Odpoveď na príspevok od dedo758:
Pred samotným pripojením mi technik, technička v … @dedo758 to je kde že len 2 metre od verejného?, ja mám blízo verejného akurát ventil vyvedený von, ale dlžka k šachte je aspoň 5 m a to i popod potok a s vodármi som sa dohodol kde mi najmenej prekáža, je síce pred bránou ale v strede a autom tadiaľ prejdem alebo tam môže parkovať plot nie je nutný nikde ale potom tam môže prechádzať hocikto i po tvojom pozemku takže to stačí nejako označiť, plot nie je prekážkou akurát označuje súkromný pozemokOdpoveď na príspevok od duzu:
@dedo758 to je kde že len 2 metre od verejného?, … @duzu V tom vyjadrení v úvodnom príspevku...Odpoveď na príspevok od duzu:
@dedo758 to je kde že len 2 metre od verejného?, … @duzuja Chcem vedieť či sa niekto s taký mi to pripomienkami stretol? Lebo u nás na ulici majú merač aj v dome. A nie pred bránou. Nakoľko máme malý pozemok a chceme posuvnú branú, nám odskok nebude vhodný. A chceme bránu za rovno z elektický meračom ktorý je pred vodovodnou kanalizáciou.Odpoveď na príspevok od 2timejka22:
@duzuja Chcem vedieť či sa niekto s taký mi to pr… @2timejka22 * s elektrickým meračomOdpoveď na príspevok od 2timejka22:
@duzuja Chcem vedieť či sa niekto s taký mi to pr… @2timejka22 to je aj v ulici lebo dom je tesne pri ceste, tak všetke merače v dome