Odpoveď na príspevok od lokoo:
Dobry den , Idem riesit pripojky k 4 domom pod su… @lokoo a prečo by si nemohol? Ty robíš prípojky a na také niečo sa pýtaš?Odpoveď na príspevok od petersd:
@lokoo a prečo by si nemohol? Ty robíš prípojky a… @petersd Ano ja , len sa chcem uistit ci nehrozia neake technicke problemy ak to takto spravim. VdakaOdpoveď na príspevok od jan45:
všetky, kanalizácia, voda, plyn, káble, nesmú ísť… @jan45 Dobry den , Idem riesit pripojky k 4 domom pod sukromnou cestou 120m, mozem dat do jednej velkej korungovanej 250mm chranicky vsetky 4 el. pripojky? V prvom cca 40m useku budu 4 , nasledne po 70m 3, 95m 2 a 120m 1.Odpoveď na príspevok od lokoo:
@jan45 Dobry den , Idem riesit pripojky k 4 domom… @lokoo TY ideš riešiť prípojky a netušís, či môžu byť vyhotovené tak, ako píšeš? Daj to spraviť niekomu, kto to aspoň tuší.Odpoveď na príspevok od lokoo:
@jan45 Dobry den , Idem riesit pripojky k 4 domom… @lokooelektro sa nerozumiem... Káble s rovnakým napätím sa bežne vedľa seba kladú, ale....Odpoveď na príspevok od megdesign:
@lokoo TY ideš riešiť prípojky a netušís, či môžu… @megdesign Bude to robit firma , na projekte je to v separatnych chranickach , vy tych cervenych makkych a maly priemer . Uvazujem preto takto lebo nerad by som to cele rozkopaval ak sa v buducnosti nieco stane je to 120m , otvorim to v 2 bodoch vytiahnem ak bude problem a dam tam novy alebo opravim... slo by to do 250mm chranicky , kabel ma priemer 30mm.Odpoveď na príspevok od lokoo:
@megdesign Bude to robit firma , na projekte je t… @lokoo ak tam raz dáš tie káble, v živote sa k nim už nebudeš vracať... Ale kľudne to môžeš dať do jednej veľkej chranicky. Súbeh vedení rovnakého napätia nieje problém.Odpoveď na príspevok od megdesign:
@lokoo ak tam raz dáš tie káble, v živote sa k ni… @megdesign Vdaka!Odpoveď na príspevok od megdesign:
@lokoo ak tam raz dáš tie káble, v živote sa k ni… @megdesign a máš pocit, že vedľa seba by nemohli ísť kábly s rôzným napätaimi? Nemôže ísť spolu napr. 230 V so 48 V, či trebárs 24 V ???