Horúca

Frekvencny menic Archimede IMMP1.1W - problem s tlakom

Zobraz úvodný príspevok
Kupil som do vrtanej studne set cerpadla s frekvencnym menicom: http://www.aquamonts.sk/index.php?rou... Po zapojeni vsetkeho dokopy pocas auto-regulacneho testu menica vystupal tlak len na 5 barov. Nie je to malo? Ked mi to vysvetloval predajca v obchode, tlak mal vystupat az na maximum. Cerpadlo je v hlbke len cca 6m. Tiez mi nejde do hlavy, preco ked nastavim na menici tlak 3bary po spusteni a zastaveni cerpania v systeme ostane tlak 4bary - tolko ukazuje tlakomer na expanzke, aj samotny menic na jeho stupnici.
Odpovedať
1
2
@gashtaačen čerpadlo bežalo 1,5 roka bez FM , občas iba na dopuštanie nadoby, občas išlo 1-2hod vkuse na prečistenie studne , a nebol problem .
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od tomassm:

@gashtaačen čerpadlo bežalo 1,5 roka bez FM , obč…
@tomassm myslel som teraz, aby si zistil, ci je momentalne chyba v menici alebo v cerpadle... oboje sa mohlo pokazit. To cerpadlo ti islo doteraz aj s tym menicom, ci nie?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od gashtaan:

@tomassm myslel som teraz, aby si zistil, ci je m…
@gashtaan , čerpadlo sa doteraz použivalo bez FM , ale ako som pisal použivalo sa občas , nikedy x- týždnov sa nepouzivalo , potom sa zaplo , ako som pisal 1-na 2hod, niekedy iba na dopustenie suda.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od tomassm:

@gashtaan , čerpadlo sa doteraz použivalo bez FM …
@tomassm aha, takze menic si kupoval pred 1.5 rokom, ale zapojil si ho a teraz? Ak ano, bud je menic vadny, alebo jeho vykon nestaci tvojemu cerpadlu.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od gashtaan:

@tomassm aha, takze menic si kupoval pred 1.5 rok…
@gashtaan presne , kupil som ho pred 1,5 rokom ale zapojil tento týždeň , . čerpadlo ma 550W a FM je na 1,1KW , takže rezerva je tam dvojnasobna , inak dakujem za odpovede a radu
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?