Diskusiu odoberá 1 človek

Fotovoltalika - 1plus1/SSE

Mate niekto skusenosti so sprostredkovatelom SSE - 1plus1? Ako dost sa citim donutena do niecoho, o co sme nemali zaujem, teraz tahaju od nas platbu samozrejme, za obhliadku, pritom vsetko malo byt podla telefonickeho dohovoru zadarmo. Ale to je dlhý príbeh... :D Celkovo aj ked som uvazovala o fotovoltalike, momentalne som dost znechutena... Oplatí sa s nimi vobec spolupracovat? navrh mi pride amatersky, 400EUR za dron a smiesny nakres mi prilis vela, bez toho aby mi vobec vedeli VOPRED povedat kolko EE vieme vyprodukovat, kolko usetrit, ani len ake panely = proste nic.... nevyznam sa do tychto veci, ale ked viem, kolko ma spotrebu a kolko cca viem vyrobit ee, kolko odo mna vezme sse = vedela by som sa rozhodnut. Ziadne z tychto udajov mi ale nedaju :D pripadne ak som spravila zle,, ze som si ich zavesila na krk, ako vycuvat z takejto "spoluprace"?
Odpovedať
Profilova fotka
@mishkabb ak mas zly pocit odzaciatku, nepokracuj ani dalej. Ak mala byt obhliadka zadarmo, tak nech je zadarmo. Ak chceli platbu co sa necudujem, mali to povedat hned. Serioznych firiem je kopec.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od mgx:

@mishkabb ak mas zly pocit odzaciatku, nepokracuj…
@mgx problem je, ze od nas vymamili zalohu :D proste v tom soku som nechcela platit, ale nejak sme sa dohodli, ze si to rozmyslime a ked dostaneme informacie, ktore potrebujeme, uhradime a vypracuju nam "projekt". Vyslovene pod tym tlakom, mi vobec nedoslo, ze uhradou aj casti ako keby som suhlasila + to co sme sa dohodli, bolo vlastne iba v "ustnej" forme a teda nezavazne. A teraz nas nahanaju za zvysnu platbu :D Ale presnorila som cely web, nemaju ani recenzie, nemaju nikde nic... tazko sa mi veri, ze len ja som naletela :DDD
Odpovedať
Profilova fotka
@mishkabb kolko bola zaloha? Niekedy je lepsie okaslat zalohu a povedat prepacte dalej nepokracujem nemam peniaze. Kym nemaju pisomy suhlas tak nemaju nic presne ako ty. To ze si poslala zalohu neznamena nic.
Odpovedať

@mishkabb kolko bola zaloha? Niekedy je lepsie o…
@mgx iba 100EUR, celkovo chcu 400. Podpisane nemaju nic, ale maju uz dom pofoteny a vsetko.
Odpovedať
Profilova fotka
Okasli 100e. Povedz ze si si to rozmyslela.
Odpovedať

Okasli 100e. Povedz ze si si to rozmyslela.
@mgx skusim :D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?