Odpoveď na príspevok od lukasm66:
Ahojte priatelia, mám novostavbu rodinného domu v… @lukasm66 a máš tam aký zdroj tepla?Odpoveď na príspevok od megdesign:
@lukasm66 a máš tam aký zdroj tepla? @megdesign zatiaľ žiadny, bude tam v budúcnosti teplené čerpadlo.Odpoveď na príspevok od kejsix:
Mas komin? :) @kejsix nemám :) keby som mal zakúrimOdpoveď na príspevok od lukasm66:
Ahojte priatelia, mám novostavbu rodinného domu v… @lukasm66 Ak myslíš, že je potreba kúriť, tak je otázka, či máš možnosť tam denne chodiť... Ale na tie plynové ohrievače zabudni.Odpoveď na príspevok od megdesign:
@lukasm66 https://www.kaufland.sk/product/49468… @megdesign 👍 Na jednu 8Ah parkside baterku mi to vydrží ísť asi 4 hodiny.Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@megdesign 👍 Na jednu 8Ah parkside baterku mi to… @frantisekca mam naftový agregát otázka je či nárazové kurenie tam neurobí ešte vácšiu neplechu vo forme kondenzu. A to by mi smrdel cely dom od nafty/benzínu.Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@lukasm66 Ak myslíš, že je potreba kúriť, tak je… @frantisekca práce preto sa pýtam, ale zatiaľ mi nikto neporadil na to čo sa pýtam.Odpoveď na príspevok od lukasm66:
@frantisekca práce preto sa pýtam, ale zatiaľ mi … @lukasm66 Zatiaľ si neodpovedal, že aké možnosti máš tam chodiť.... Ak nemáš možnosť tam denne chodiť (a niečo robiť), tak máš zbytočne sa zaoberať kúrením...Odpoveď na príspevok od kejsix:
Ak tam nema co zamrznut, nechal by som okna na sk… @kejsix konečne odpoveď na ktorú som čakal :) že reálne čo môže ublížiť tomu domu cez zimu, lebo pochybujem, že každý developer, čo postaví domy na hotovku všetky do zimy predá a v tých zvyšnych kúri.Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@lukasm66 Zatiaľ si neodpovedal, že aké možnosti… @frantisekca nemám elektrinu, je to dedina vedľa, viem tam chodiť každý deňOdpoveď na príspevok od mgx:
@megdesign kup naftove webasto (kludne cinsky vev… @mgx keď sa bude dať jedine LPG ostatné možnosti tam nie su, nafta/plyn = smradOdpoveď na príspevok od lukasm66:
@mgx keď sa bude dať jedine LPG ostatné možnosti … @lukasm66 Ty si dobrý smrad. Videl si aspoň niekedy naživo ten Vevor? Necítiš nič...Odpoveď na príspevok od mgx:
@megdesign kup naftove webasto (kludne cinsky vev… @mgx to asi nepatrilo mne....Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@megdesign 👍 Na jednu 8Ah parkside baterku mi to… @frantisekca treba dať autobatériu...Odpoveď na príspevok od lukasm66:
@kejsix konečne odpoveď na ktorú som čakal :) že … @lukasm66 " a v tých zvyšnych kúri" predstav si, temperuje v nich... To je čo? Čiže odpoveď, na ktorú si čakal, je taká, že nemusíš robiť nič. Takže načo si potom zakladal otázku... Stále tam bude rozdiel teplôt, čiže ti to tam kondenzovať bude a aj plesnivieť. V máji omietky, potery (kubíky vody) a v septembri zatvorená obálka domu a aj fasáda.... Veľa šťastia.Odpoveď na príspevok od megdesign:
@frantisekca treba dať autobatériu... @megdesign Mne netreba, tých 8Ah batérií mám 12 kusov.Odpoveď na príspevok od megdesign:
@lukasm66 Ty si dobrý smrad. Videl si aspoň nieke… @megdesign nepoznám to a neivem ako to funguje, vysvetlite mi prosimOdpoveď na príspevok od lukasm66:
@megdesign nepoznám to a neivem ako to funguje, v… @lukasm66 Google - nezávislé kúrenie, webasto,Odpoveď na príspevok od megdesign:
@lukasm66 Google - nezávislé kúrenie, webasto, @megdesign tak načo mi tu nadávate, keď ma potom odkážete na google :)Odpoveď na príspevok od lukasm66:
@megdesign tak načo mi tu nadávate, keď ma potom … @lukasm66 všetko mi dajte do ruky.... nechcel by si náhodou, aby som ti tam chodil aj kúriť? Ja nemám čas vysvetľovať ľuďom, ako čo funguje. https://naftovekurenie.sk/ako-to-fung...Odpoveď na príspevok od megdesign:
@lukasm66 " a v tých zvyšnych kúri" predstav si, … @megdesign Nezatvoris, nechas vetrat. Videl som x takychto novostavieb cez zimu a pohoda. Si z casti elektrikar, ved to musis poznat...Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@megdesign Mne netreba, tých 8Ah batérií mám 12 … @frantisekca Tak keď ťa to baví meniť furt, prečo nieOdpoveď na príspevok od kejsix:
@megdesign Nezatvoris, nechas vetrat. Videl som x… @kejsix hej, keď robím elektro, poväčšine to nieje ani odmietnuté ani zateplené... Vidím to na mojej pivnici... Na strope kondenzuje v rohoch aktuálne voda. Mám tam normálne kvapky... Vnútri 13°C a 60% vlhkosť, vonku aktuálne 3°C.... Okná tam mám dve, obe na vetračku.Odpoveď na príspevok od megdesign:
@kejsix hej, keď robím elektro, poväčšine to niej… @megdesign Pivnicu nemáš odizolovanu tepelne zospodu...Odpoveď na príspevok od kejsix:
@megdesign Pivnicu nemáš odizolovanu tepelne zosp… @kejsix to je pravda, je tam len HI a poter na nej...Odpoveď na príspevok od megdesign:
@kejsix to je pravda, je tam len HI a poter na ne… @megdesign Tým pádom máš priaznivú teplotnú bilanciu pre vznik kondenzu, to je celé. A prietok vetračkami nie je dostatočný, tak sa rosí.