Odpoveď na príspevok od kejsix:
@frantisekca Tak keď ťa to baví meniť furt, prečo… @kejsix Meniť ma baví, lebo nemusím kupovať (zbytočný) akumulátor 12V. A batérie používam v náradi. Zatiaľ nabijam centrálou. Prípojku som iba teraz urobil, musím zohnať revizáka...Odpoveď na príspevok od kejsix:
@megdesign Tým pádom máš priaznivú teplotnú bilan… @kejsix veď to. A aj v tom dome predpokladám, že bude mať väčšiu teplotu ako bude vonku. No každopádne ja by som tam kúril a vetral...Odpoveď na príspevok od megdesign:
@kejsix veď to. A aj v tom dome predpokladám, že … @megdesign Prečo by mal? Podlaha tepelne odizolovaná a vetrá. Rozdiel nula celych nula celych nula nulaOdpoveď na príspevok od frantisekca:
@kejsix Meniť ma baví, lebo nemusím kupovať (zby… @frantisekca Pro tip: Kábel s krokosvorkami na batériu v aute (asi tam nechodíš mhdčkou)Odpoveď na príspevok od kejsix:
Ak tam nema co zamrznut, nechal by som okna na sk… @kejsix ešte som sa chcel prosím ťa spýtat, ako vetrat? nárazovo? alebo mat mikrovetranie? alebo ked uz bude pod nulou zavriet mikrovetranie a chodit narazovo 1x za deň na 15-20 minút vymeniť vzduch?Odpoveď na príspevok od kejsix:
@frantisekca Pro tip: Kábel s krokosvorkami na ba… @kejsix Nesranduj... Ten blbý manažment nabíjania akumulátora v aute, je tak sprostý, že mi akumulátor drží zvyčajne na nejakých 12,5V. Áno, pri brzdení to vybehne aj na 15,1V, ale potom to zas padne... By som z auta bral tých cca 40W po dobu 8 hodín, tak nenaštartujem... V autorizaku mi tvrdili, že všetko je v najlepšom poriadku a tak je to správne. Originálny akumulátor vypovedal službu pri asi 40 000km, a tento druhý ešte stále dýcha. Aktuálne 80 000km najazdené.Odpoveď na príspevok od lukasm66:
@kejsix ešte som sa chcel prosím ťa spýtat, ako v… @lukasm66 keď nebudeš kúriť, tak "mikrovetranie", hoc aj stále...Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@kejsix Nesranduj... Ten blbý manažment nabíjani… @frantisekca To už záleží od situácie. Moja šopa na kolesách s tým problém nemá 🙂Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@lukasm66 keď nebudeš kúriť, tak "mikrovetranie"… @frantisekca Myslis, ze to staci? Nie je to malo, aby to po cely cas bolo len takto riesene?Odpoveď na príspevok od sverdik:
najlepsie by si mal to kurenie tym skor odvlhcis … @sverdik Celá zima bude taká. Už aj posledné roky je to tak... Hold, tratí sa voľná voda z prírody a aj otepľuje sa všetko... A to, že občas na 2 týždne náhodou spadne hrubšia snehová nádielka, to sa neráta. O pár dni na to zmizne