Odpoveď na príspevok od sonaja:
Dobrý deň, nepredĺžili nám najomnu zmluvu, riadne… @sonaja v prvom rade sa treba skusit dohodnut a mozete. Inak asi bez nejakej vypovednej doby zalezi ako mate v zmluve to nepojde.Odpoveď na príspevok od sonaja:
Dobrý deň, nepredĺžili nám najomnu zmluvu, riadne… @sonaja Všetko podľa zmluvy! Myslím si, že prenájimateľ nepopustí ani milimeter a bude chcieť nájomé aj za február. Museli by ste mať nadštandardne dobré vzťahy, ale i tak som v tomto pesimista, aby si nechal újsť peniaze. 😁Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@sonaja v prvom rade sa treba skusit dohodnut a m… @sousedekovci89 Ďakujem, nesuhlasil samozrejme🙄Odpoveď na príspevok od sonaja:
@sousedekovci89 Ďakujem, nesuhlasil samozrejme🙄 @sonaja dalo sa cakat ostal by mu mesiac bez prijmu.Odpoveď na príspevok od shadowmilan:
po dohode nieje problem, ak vas drzi zmluva a pre… @shadowmilan to sa mi paci ze prenajimatel je podla teba ****, ked nedovoli odist ludom skorej. Zmluva je len holubnik, ze? Najst noveho cloveka niekedy trva aj dlhsie, a prides o 1 -2 najmy.Odpoveď na príspevok od rapidek:
@shadowmilan to sa mi paci ze prenajimatel je pod… @rapidek co som tak pocul od ludi, nebyva stym problem aj skor ... aj tak nejaky cas trva kym to znova prenajmes a je jedno ci po konci zmluvy alebo skor ... cas bude rovnaky ... ak toho chces zneuzit, nech sa paci ... toboz ak nepredlzil zmluvu ... tak asi tam ludi nechce a mozno to chce predat alebo pod a teda doslova len uz vydolovat peniaze zas, ale nevieme ake maju vztahy atd ... moze byt aj najomnik **** a tvarit sa na fore za chudaka ... osobne netusim naco su tieto socialne temy dobre, tak zavolam a suhlasi alebo nie, co natom forum zmeniOdpoveď na príspevok od shadowmilan:
@rapidek co som tak pocul od ludi, nebyva stym pr… @shadowmilan myslim, ze treba riadne citat. Riadne a vcas im oznamil nepredlzenie zmluvy. Ja tam nevidim problem, zmluva dobehne, neviem o akom zneuzivani sa tam da uvazovat.Odpoveď na príspevok od rapidek:
@shadowmilan myslim, ze treba riadne citat. Riadn… @rapidek nevidim v tomto problem, podla mna ide o to, ze co s tym februarom, nie? ci ho budu platit alebo co vlastne. ale o tomto tazko polemizovat, to sa treba dohodnut medzi sebou.Odpoveď na príspevok od emilia25:
Ked sme zili v cr v podnajme,ale boli sme uz rozh… @emilia25 Ahaaa, to je "iná" situácia.... Bývali ste zadarmo. Tú kauciu prenájimateľovi zaplatili MarťaniaOdpoveď na príspevok od falcion:
@rapidek nevidim v tomto problem, podla mna ide o… @falcion co ma prenajimatel s tym, ze najomnik chce odist o mesiac skorej? Ved nech si najomnik vybavi odchod nacas ci to uz nieje spravna logika? Ved s nastahovanim na nove miesto moze pockat novy prenajimatel...Odpoveď na príspevok od sonaja:
Dobrý deň, nepredĺžili nám najomnu zmluvu, riadne… @sonaja treba sa dohodnut s majitelom a povedat co je vo veci. kolega sa napriklad takto stahoval a tiez sa mohli nastahovat inam skor a s majitelom sa dohodli na tej sume ze im ju vyplati.Odpoveď na príspevok od shadowmilan:
@rapidek co som tak pocul od ludi, nebyva stym pr… @shadowmilan ked viem ze mi najomnik odide 31.3, tak nehladam noveho 25.2, ale hladam hned ako je odchod potvrdeny, co je 2-3mesiace ak mi odide svojvolne, alebo nedodrzuje zmluvu tak je problem s planovanim, a podstatne vyssie riziko straty prijmu. rozumies tomu?Odpoveď na príspevok od petersd:
@emilia25 Ahaaa, to je "iná" situácia.... Bývali … @petersd opet nevieme citat,ze???Docital si sa,ze byvat ZADARMOO,dalej si uz necital,ze????Ta 3m kaucia sa pouzila na tie 3mesiace od oznamenia,tak ze ti to este raz pisem.Snad to docitas az do koncaaaa.Odpoveď na príspevok od minoo:
Ja mam taku dohodu, ze ak skoncia skor ako 1 rok,… @minoo ved rozumne, takto si aspon chraneny pred skorsimi odchodmi z najmu. neostanes na nule, keby im napadlo zobrat sa a ist hocikedy.Odpoveď na príspevok od rapidek:
@falcion co ma prenajimatel s tym, ze najomnik ch… @rapidek a ja som povedal, ze to je problem prenajimatela? hovoril som o uhrade za ten jeden mesiac.Odpoveď na príspevok od falcion:
@rapidek a ja som povedal, ze to je problem prena… @falcion no ten jeden mesiac treba zaplatit, prenajimatel s tym urciten nema ziaden problem. Problem s tym ma najomca :)