Ahojte volám sa Andrea.Mám 28 rokov a som momentálne na materskej.Kedže som na materskej,mám dosť času doma premýšlať čo a ako by sme mohli prerobiť a pod.. Našla som vás len vďaka tomu,že od septembra mi idú robiť kuchynskú linku a hladám inšpiráciu hlavne v kombinovani farieb.Uvítam každú vašu radu. :-)
@andy2012 ahoj. o kuchyni je tu tem dost. skus vyhladat a precitat mozno na nieco prides. alebo prihod foto domu ci bytu mozno aj vizu. lepsie sa da poradit :-)
@mima1 ahoj.ja sa neviem rozhodnut pre farbu...slivka bude to je iste,ale neviem či to nebude tafé fádne a smutné.videla som tú kombináciu vanilka,len meviem či mi to bude praktické na údržbu,kedže leské dvierka do kuchyne nechcem a tie lepené sa po čase opotrebuju.premýšlala som,že by som nechala len slivku a skombinovala to s mliečnym sklom....
@andy2012 kombinaciu vanilka slivka ja neoblubujem. aj ked kazdeho vec no podla mna uz je to nieco ako okna zlaty dub. proste to ma kazdy. ale to je len moj nazor hej....
uz by som dala len to co pises slivka sklo.
@andy2012, ahoj, ja tiez uz slivku nemusim (a to ju ani nemam doma :-D ) lebo uz skace na cloveka z kazdeho kuta...teraz mame ceresnu kombinovanu s mliecnym sklom, pracovna doska a zastena su egger - travertin... kuchyna ma 6 rokov a vypada stale dobre... takze ak sa rozhodnes pre slivku, tiez by som sla do toho skla... do domu ale mame objednanu bielu kuchynu, matnu - jasmin, len pracovna doska bude tmavohneda (valentino hlinite).. to som volila preto, lebo mam 16 mesacne dieta a co to dokaze v kuchyni tak to je neuveritelne.. :-D , takze som jednoznacne volila hladky povrch (tu ceresnu mame foliu a to ma teke akoby vrubky a nedaju sa z toho dobre ocistit vlocky :-D ) a bledu preto ze kuchyna je v kute tak som tam nechcela mat tmave aby to opticky nezmensovalo priestor... jaj a tiez som rada ked tu spinu vidim a hned ju mozem odpratat... este mi napadlo ze aj korpusy som dala jasmin lebo ked budem potrebovat zmenit dvierka tak vzhladom na lokalitu kuchyne budu zas len svetle... k drevodekoru by som zase musela doladovat odtiene... a pri tom jasmine sa to strati...
My máme korpus a bar. pult v slivke a dvierka sú woodline creme a vyzerá to perfektne (mám ju v albume). Tiež som nechcela lesklé dvierka a keďže máme veľkú kuchyňu s relat.malým oknom tak sme nechceli dávať celú linku v slivke,aby to nebolo také tmavé a tento woodline creme je taký kompromis a som nadmieru spokojná.
@mima1 Ahoj :-) presne tak..ja tiež som neni nadšená tou kombináciou slivka a vanilka..je to už všade..stým sklom to vyzerá fajn a asi do toho pôjdem :-)
@dedian Ahoj :-) no vieš,ja už tú slivku budem musieť dať.lebo máme kuchynu spolu s obývačkou a nechcem tam zas niečo iné,aby to nepôsobilo rušivo a neboli tam všetky farby,tam slivka a tam napr.jelša........ no určite si cením názor a dakujem a niečo ešte pošpekulujem však má ešte mesiac na to :-)
@janka369 ahoj :-) no asi máme podobné kuchyne lebo to okno máme aj mi presne tam aj tá velkost sedí :-) máš krásnu kuchynu ,dobrý výber.neviem ci pri mojich dvoch detoch by vyzerala stále skvelo :-) no v každom prípade mám zase nad čím rozmýšlat a inšpirovat sa.dakujem :-)