Diskusiu odoberá 1 človek

Zmena ornej pôdy na zastavanu

Dobry deň, prosím vás, mam pozemok hneď na hranici medzi intra a extravilanom. Čiže už v extravilane. Pozemok bol vytýčený cez GP a ma presne 1001m². Potom prístupová cesta k nemu ktorá je spolu so sesternicou na poly ma 140m². Co všetko potrebujem aby som si zmenila tu ornú pôdu? Potrebovala by som presne krok po kroku co najprv, s čím a kde ísť. Ak by sa našiel niekto kto toto riešil, bola by som vďačná. Nakoľko nikde nám nechcu povedať co všetko treba, presadzujú si nás aby sme sa opýtali kade tade medzi sebou.
Odpovedať
Ahoj, nieje podstatne, ci je to intra alebo extravilan. Podstatne je, ako je tvoj pozemok vedeny v Uzemnom plane obce. Od toho sa bude odvijat cely postup. V extravilane bude dlhsia cesta ku stavebnemu povoleniu. Ak nenajdes UP na internete, zajdi na stavebny urad.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od mirecmirko81:

Ahoj, nieje podstatne, ci je to intra alebo extra…
@mirecmirko81 napokon sme to dali cele vybaviť pani ktorá sa tomu venuje. Dnes sme to chceli obehat po úradoch a tak, hneď v prvých dverách od nás chceli úplne nezmyselné potvrdenia. V druhých dverách znova úplne niečo iné. Tak sme to vzdali na začiatku. Neskutočná byrokracia.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od sikynovaz:

@mirecmirko81 napokon sme to dali cele vybaviť pa…
@sikynovaz viete aj povedať aké nezmyselné potvrdenia?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?