Navstivil niekto SPF v Martine osobne ?

Dobry den, Chcem sa opytat, potrebujeme pre vydanie stavebneho povolenia dostat rozhodnute zo slovenskeho pozemkoveho fondu pre prejazd k nasmu pzoemku, popripade ze budeme msuiet zriadit vecne bremeno na inzinierske siete. chcel by som to vybavit co najskor a tak uvazujem ze pridem osobne na pracovisko v Martine. ziadost uz mam podanu ale zatial ziadna odpoved, tak bys om tam chcel ist osobne a mozno sa dohodnut ludsky co sa da robit.
Odpovedať
Profilova fotka
@janyso - nastuduj.... https://www.modrastrecha.sk/forum/poz... cakaj, ze 3-4 roky stavat nebudes...
Odpovedať
Mne osobne stačila 1 návštena SPF v LM, so súhlasom vedení sietí a prechodom nemali problém, s vecným bremenom sa to rieši osobitne. Choďte tam, podpíšu vám to a vecné bremeno ak bude SÚ vyžadovať, tak nech to zapíšu do stav. povolenia ako podmienku ku kolaudácii a vybavíte si ho osobitne, majú to na stránke.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od mgx:

@janyso - nastuduj.... https://www.modrastrecha.…
@mgx tuto temu som pozeral , ale ja ma iny pripad pozemok cez ktory budem prechadzat je uz 10tky rokov spevnena cestna komunikacia jedine co je z eje v sprave SPF v pozemku uz je vecne bremeno pre vodarensku spolocnost jedine co budem potrebovat je este suhlas na elektrinu ktory ked nedostanem budem elektrinu tahat vzduchom. takze posledne co od SPF potrebujem je jedine len suhlas ze k mojmu pozemku budem chodit po pristupovej ceste v sprave SPF. Ktora taktiez uz je po zmene uzemneho planu riesena v intravilane a spadne do spravi obce ale to este neprebehlo. ak spadne do spravy obce uz nebudeme nikdy nic riesit. tu hlavne ide aby som k stavebnemu povoelniu dostal suhlas a ze do kolaudacie si veci s SPF doriesim.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od roman_x:

Mne osobne stačila 1 návštena SPF v LM, so súhlas…
@roman_x Kedy ste to riesili ? pretoze do urciteho casu boli SPF este zriadene v okresoch alebo krajoch nepamatam presne. ale asi od roku 2020 alebo 2021 uz SPF ma centralu v BA a ziadosti rozposielaju na urady po SK ktore sa na danu temu specializuju. preto neviem ako teraz prebeha osobne stretnutie na SPF. sused bol na SPF este v roku 2019 ties osobne a dostal povolenie hned no to bolo este na okrese SPF.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od janyso:

Dobry den, Chcem sa opytat, potrebujeme pre vyda…
@janyso riešime toto isté... Podali sme žiadosť o odkúpenie a samozrejme bolo do 5 týždňov s odpoveďou zamietnute. Ale už pol roka čakáme na vyjadrenie ohľadom inžinierskych sietí... Volala som s pani a tá mi povedala že to môže trvať aj niekoľko rokov...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?