Mam parcelu E 4500m2 chcem stavat co dalej

Dobry den dneska som bol za starostom ci mozem stavat na parceli E z vymerom 4500m2 a ten ma odfajcil ze nie..Ta parcela nie je v uzemnom plane obce mi povedal a ze ja to nedokazem vybavit ze je to 50na50 ci mi tam povolia stavat a este dodal ze mozem stavat tak za 8rokov ked to obec zapise do uzemneho planu..Ako mam pokracovat
Odpovedať
Myslím že keď povedal starosta že sa tam staviat nedá tak s tým nespravila nič.
Odpovedať
Ak to je tvoj pozemok,tak postav na cierno. Nic sa Ti nestane. Ved pocul si,ze by niekomu na Slovensku zburali ciernu stavbu? Ja nie. Aka bola afera,ze Talapkovi zburaju palac a hla nic sa nestalo a ako rychlo sa zabudlo na to.
Odpovedať
pomoze ti len zmena uzemneho planu, co musi ist cez zastupitelstvo a su zakonne podmienky, ktore sa pri zmenu uzemneho planu maju dodrzat http://www.vssr.sk/clanok-z-titulky/a...
Odpovedať
Daruj mu 1000m2 a určite sa dohodnete a do leta je upravený územný plán a na Vianoce sa stahujes 😂😂😂
Odpovedať
Urob projekt na agropodnikanie a este aj dotaciu ti daju a budes vysmiaty chodit okolo starostu.
Odpovedať
Ak máš vážny záujem tam stavať a starosta s poslancami nemajú nič proti, môžeš sa s nimi dohodnúť, že si zaplatíš dodatok k územnému plánu. Stojí to od cca 3000€ v menšej obci, po cca 10 000€ v meste. Cena záleží aj od rozlohy riešenej plochy
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?