Odpoveď na príspevok od jan123456789:
Ja by som dom omiestnil blizie ku ceste nechat t… @jan123456789 No vidíš... A ja som zas žobronil, nech môžem stavať ďalej od cesty, aby mi povolili výnimku z uličnej čiary, takže mi dovolili nejakých 16 metrov...Odpoveď na príspevok od sancia8:
Ahojte, naposledy ste nám skvelé poradili, tak si… @sancia8 ja by som staval v lavom hornom rohu, alebo tak, aby bol dom nalepeny na severnej hranici pozemku, zvysok bude pekne zaliaty svetlomOdpoveď na príspevok od sancia8:
Ahojte, naposledy ste nám skvelé poradili, tak si… @sancia8 dom by som umiestnila na severnu hranicu a 7 meterov od cesty, nech sa dá pohodlne pred domom z cesty zaparkovať na svojom pozemkuOdpoveď na príspevok od sancia8:
Ahojte, naposledy ste nám skvelé poradili, tak si… @sancia8 švagor postavil dom vedľa poľa, mysi mu rozobrali fasádu na emental, keď tam prídem v noci počúvame kade lozia, musím zobrať termo kameru a natočiť toOdpoveď na príspevok od sancia8:
Ahojte, naposledy ste nám skvelé poradili, tak si… @sancia8 A na vedľajších pozemkoch sú kde stavby? Uniestnenie musíš aj tomu prispôsobiť.Odpoveď na príspevok od sancia8:
Ahojte, naposledy ste nám skvelé poradili, tak si… @sancia8 určite dom umiestniť čo najbližšie k severnej hranici. Radšej mať záhradu orientovanú na juh ako na sever. Predpokladám, že okná do obytných miestností chcete mať na juh, nie na sever. A tam to je 7m od susedného domu. Treba dodržať predpísané odstupové vzdialenosti od hraníc parciel, od susedných domov a od cesty. Zistiť, či tam nie je predpísaná uličná čiara. Pozrite územný plán obce. Ale toto Vám všetko povie projektant.