Odpoveď na príspevok od ste77:
zdravim ma tu niekto postaveny dom bungalov alebo… @ste77 a aky mas pozemok? 10x50, alebo 25x20, alebo trojuholnik? Ci zatial mas len kosostvorec?Odpoveď na príspevok od ste77:
zdravim ma tu niekto postaveny dom bungalov alebo… @ste77 ostane ti z pozemku presne toľko, koľko nezastaviaš s domom... Žiadne že približne.Odpoveď na príspevok od ste77:
vsetko pisem cca predna strana 14m zadna 18m a 30… @ste77 ja by som si to proste nakreslila. pozemok, dom. Potom to aj uvidíš, aj si presne vypočítaš koľko plochy zastaviaš a koľko ostane.Odpoveď na príspevok od denisa_hajdukova:
@ste77 ja by som si to proste nakreslila. pozemok… @denisa_hajdukova konečne máme od admina exakt....Odpoveď na príspevok od ste77:
zdravim ma tu niekto postaveny dom bungalov alebo… @ste77 Postup: - zisti si, aká je max. zastavanosť v danej oblasti, podľa toho budeš vedieť, do akej veľkej zastavanej plochy môžeš mať dom. - potom si pozri nejaké katalógová domy, aký by ti do danej veľkosti vyhovoval - ak nejaký nájdeš, nakresli si pozemok, ako to radila denisa a do nákresu skús umiestniť pôdorys domu. Tak uvidíš, či ho tam dokážeš natlačiť a koľko miesta ti zostane okolo domu. Ak nevieš, kde hľadať katalógové domy, tak si daj do Googlu "´projekty katalógových domov".Odpoveď na príspevok od ste77:
vsetko pisem cca predna strana 14m zadna 18m a 30… @ste77 k tomu co pise @chrobak7 zjistil jestli neni mimo zastavenosti nejaky dalsi regulativ (ulicni cara nebo pozadavek parkovacich stani u domu atd... )protoze to vam muze trochu omezit umisteni domu na pozemku...