Ako ďalej postupovať

Dobrý deň, rada by som sa spýtala či by ste mi vedeli poradiť ako dalej postupovať pri vynati pozemku parcely E. Uzemno plánovacu informáciu mam len s tym že sa tam v buducnosti plánujú RD, ale ja by som chcela chatu a nechcem popod nu vyjimat pozemok chcem ju na betonove kocky alebo teda dtčka. Takže lv mám, kopiu katastralnej mapy tiež, UPI tiež len potrebujem odobrenie, koli distribučnej len neviem že kam a ako postupovať 🤦🏻‍♀️ pozemok patrí pod mesto, takže starosta nehrozí. Viete mi povedať kam s akymi papiermi ísť alebo čo vybaviť? Uplne som stratena v tomto...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od gladiola28:

Dobrý deň, rada by som sa spýtala či by ste mi ve…
@gladiola28 V prvom rade treba zájsť na stavebný úrad a zistiť si, či ti vôbec dovolia postaviť tam chatu. To je jedno, či bude na zemi, na základoch alebo na dlažbe. Je to stále stavba, na ktorú budeš potrebovať stavebné povolenie. A ak náhodou nie, tak o tom rozhodne len stav. úrad (možno bude stačiť len ohlásenie).
Odpovedať
@chrobak7 stavať dovolia, pretože je tam plánovaná výstavba ale ďakujem najprv zájdem na stavebný úrad ☺️
Odpovedať
@chrobak7 a nie na útvar hlavneho architekta?
Odpovedať
@gladiola28 ak máš územno-plánovaciu informáciu, urob si projekt a daj žiadosť o stavebné povolenie, resp. pôjde to asi v zlucenom konaní. Vyňatie budeš potrebovať tak či tak, SU by mal od teba vyňatie požadovať, budeš zaberať poľnohospodársku pôdu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?