Teplota podlahového kúrenia pri epoxidovej liatej podlahe

V rodinnom dome planujeme epoxidovu liatu podlahu. Nakolko mame este starsi typ podlahoveho kurenia, vody zohrievame aj na 55stupnov. Zvladnu liate podlahy aj takuto teplotu v podlahovom kureni?
Odpovedať
my mame liatu podlahu nejak sme teplotu podlahovky pri nej neriesili, 55 sice nejde asi nikdy, ale pri prvom zakureni bolo isto aj 55st. a pohoda, podla mna 55st voda nieje tak vela,navyse ta podlaha taka tepla nebude,len ta voda v trubkach.
Odpovedať
tak fajn, lebo mame z toho trosku obavy... musim zajtra este obtelefonovat firmy co to robia, ale bavime sa prave s manzelom, tak som povedala, ze sa opytam tu na MS :-) a mozem poprosit info o cene a firme, ktora vam to robila. ste spokojni zatial s podlahou?vdaka
Odpovedať
@emiar prave som tu niekomu odpisovala, podlahy ako jedinu zariadovaciu vec v dome riesil muz, liatu mame len v sprch.kutoch a garazi, nikdy viac by som ju nechcela,ale co uz, Ona je leskla, ale v skutocnosti uplne hladka ako napr. gres nieje, vidno an nej prach-zlate nase ubove parkety, dalej vidno na nej farebne otlacky od podrazok topanok, ked uschne voda na grese nic nevidno, ale na tom epoxide ano,hlavne zelezita voda nechava cervene machule. jeden sprchac idem prerobit na dlazbu, dva dalsie maju este drevene rosty. Bacha na kazdy prach a necistotu, nam v podlahe skoncila mucha este ked nebola sucha,mame ju tam naveky zaliatu,nastastie v garazi.
Odpovedať
hmm, tak tato odpoved ma velmi nepotesila... ale sprchovacie kuty su asi iny pripad... dufam, ze my budeme spokojni. dlazbu, drevo ani laminat nechceme, preto nam pripada epox ako idealne riesenie... no ved uvidime...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?