Odpoveď na príspevok od mirecka3:
Zdravím, má tú niekto skúsenosti (pozitívne aj ne… @mirecka3 s tym Bauteko Vam neporadim Ale prave vcera sme boli v Leroy Merlin a zajednali sme takuto kompozitnu podlahu v prepocte za 19,60e/m2 skuste sa pozriet aj v PL ak mate tu moznost https://www.leroymerlin.pl/produkty/w...Odpoveď na príspevok od mellie111:
@mirecka3 s tym Bauteko Vam neporadim Ale prave… @mellie111 vyzerá pekne, ja ta vzorka co mam doma vyzerá pekne, aj som rozmýšľala, ze ju budem nejako testovať na záťaž, keďže mam dve malé deti. A investovať 50e do podlahy, keď mám malé deti nemám chuť. Ale teda ze skúsim. Celkovo do toho leroy merlinu sa oplatí ísť? Chceme ísť pozrieť aj obklady, dlažby, sanitu a takéto veci, Poľsko máme za rohom, takže sa spolieham, že ušetrím co toOdpoveď na príspevok od mirecka3:
@mellie111 vyzerá pekne, ja ta vzorka co mam doma… @mirecka3 my sme boli par dni pred tym v Merkury, ale vzorky co sa nam pacili vyzerali dost labilne Tato podlaha z Leroy merlin bola poznatelne kvalitnejsia ked sme si vyberali a skusali jednotlive lamely, ktore tam maju hned v predajni v balikoch k dispozicii na vyskusanie A ak tam mate cestu obzriet viacero veci, odporucam si uz teraz cez internet zalozit u nich ucet a potom pri pokladni naskenujete vasu kartu a zbierate body na dalsiu zlavu na nakup Este taky dotaz teraz do 5.3. Maju zlavy na podlahy Tiez si dobre odfotte ceny jednotlivych veci a porovnajte si to so slovenskymi predajcami...teraz je dost silny zloty...a niektore veci ponprepocte na eura vychadzaju potom este drahsie v porovnani s cenou na slovensku To len taka rada na zaverOdpoveď na príspevok od mellie111:
@mirecka3 my sme boli par dni pred tym v Merkury,… @mellie111 ďakujem za cenné rady, určite pomôžuOdpoveď na príspevok od vevenr007:
Zaujala ma kompozitná podlaha bauteko. Chcela by… @vevenr007 Ja som bauteko kompozit položil asi pred 2 mesiacmi. Pri väčšom množstve sa dá vybojovať dobrá cena. Páčila sa nám a aj kvalitou bola v pohode. Dávali sme ju na anhydritový povrch a bez folie, keďže podlaha už mala podložku. Ak je tam garancia kvality nie je o čom... Treba pozrieť vzorky!