Odpoveď na príspevok od dedo758:
A čo máš s tou podlahou v pláne...? @dedo758 zdravim vyrovnať keďže sa zlieva do stredu podlahy a potom plávajúcu..s tejto izby má byť detská izba s tým že časom by som ju chcel rozdeliť akokeby na dve samostatné izby keďže izba je 5m na 4,5mOdpoveď na príspevok od kejsix:
Je to len poter. Ako to vyzera zo spodu? Aky je t… @kejsix zdravim zo spodu nieje žiadna prasklyna na týchto miestach, toto je na prvom poschodí, bol to pozerať pán čo dom stával a vravel že dávali betónovú platňu a každých 15cm robili oko a na vrch dávali poter lenže dom je 85 rok a panko má skoro 90 čiže si nepamätá či im to popraskalo už pri stavbeOdpoveď na príspevok od majky96:
@kejsix zdravim zo spodu nieje žiadna prasklyna n… @majky96 da sa spravit sonda (vyseknut kusok poteru tam, kde to je prasknute), pripadne vrtnut, ci ma ta deka fakt 15... ale ak je to odspodu v cajku, tak to bude fakt len poter, podla mna to prasklo pocas zretia, ale to su uz len moje dohady.Odpoveď na príspevok od kejsix:
@majky96 da sa spravit sonda (vyseknut kusok pote… @kejsix preto to neviem ani ja dom som kúpil pred rokom s toto je posledná izba na prerábku neviem či to už bolo keďže tam bolo kino alebo či sa to stalo pri zemetrasení to netuším čo som meral pri schodisku deku plus poter tak tam to bolo okolo 27 CM cca preto si neviem rady čo volať statika alebo nieOdpoveď na príspevok od majky96:
@kejsix preto to neviem ani ja dom som kúpil pred… @majky96 linoOdpoveď na príspevok od dedo758:
Nespadol dom doteraz, nespadne ani neskôr 🙂 Okolo… @dedo758 ide o to že či nebude problém keď to zaťažíme nábytkom nivelačkou atďOdpoveď na príspevok od majky96:
@dedo758 zdravim vyrovnať keďže sa zlieva do stre… @majky96 ak to ma byt detska izba tak nedel je to dost malo na delenie.Odpoveď na príspevok od majky96:
@dedo758 ide o to že či nebude problém keď to zať… @majky96 Pokial tam neplanujete tank alebo akvarko dvojkubicne... ako pise @dedo758 ... ak to nespadlo doteraz ...Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@majky96 ak to ma byt detska izba tak nedel je to… @sousedekovci89 chcem to len rozdeliť jednoducho priečku na pol izby aby malo potom deti aké také súkromieOdpoveď na príspevok od majky96:
@sousedekovci89 chcem to len rozdeliť jednoducho … @majky96 chapem len z toho vyjdu zalostne male kumbalky do ktorych ked sa vlozi nejaky ten potrebny nabytok budu zapratane ako skladisko, jedna strana takej izby bude mat ani nie 2,5 metra v oboch pripadoch.