Odpoveď na príspevok od qyxo:
Ahojte, pri betónovaní platne sme nemali ideálny … @qyxo Suchý piesok...Odpoveď na príspevok od qyxo:
Ahojte, pri betónovaní platne sme nemali ideálny … @qyxo tiež som tak mal, daval som piesok a ďalšiu vrstvu na tých miestach. Tam mám 20 cm a postupne som sa dostal na 16 cm čo som mal v projekteOdpoveď na príspevok od ricir:
@qyxo tiež som tak mal, daval som piesok a ďalšiu… @ricir a kupoval si nejaký špeciálny piesok, akože ostrý, ktorý sa predáva suchý vo vreciach, alebo si mal klasický kopaný a s trochou vlchkosti si sa nehral...?Odpoveď na príspevok od danculd:
Mozno by som este zvazil Fermacell podsyp. https… @danculd Koľko stojí to 10l vrecko? Lebo 25 kg vrecko suchého piesku kúpi napríklad v OBI za 5,5€.Odpoveď na príspevok od qyxo:
@ricir a kupoval si nejaký špeciálny piesok, akož… @qyxo dával som klasicky piesok od nás z lomu, nič extra. Robil som to v lete tak som ho rozprestrel na fóliu vonku a na slnku preschol rýchlo. Ale nejak som vedu z toho nerobil keď bola niekde väčšia kopa a bol ešte trochu vlhký. Ale zase úplne mokrý som ho nedávalOdpoveď na príspevok od qyxo:
@ricir a kupoval si nejaký špeciálny piesok, akož… @qyxo aky je problem s vlhkostou?