Odpoveď na príspevok od wolodymyr:
Vysipat strkom a zaliat vrecovanym betonom alebo … @wolodymyr myslite, ze ine riesenie nieje ? Lebo ta jama ma hlbku tak 4 metre. Ani neviem aku firmu na to zavolat 🙈Odpoveď na príspevok od neviemsirady:
@wolodymyr myslite, ze ine riesenie nieje ? Lebo … @neviemsirady V prvom rade problém je, že ste nevymenili tie rozvody komplet. Takto máte veľké riziko, že o nejakú dobu to bude zas potreba rozbíjať. A potom skutočne nemám predstavu, ako by sa to dalo "opraviť". Inak, spustiť tam stojky, urobiť bednenie, pohrať sa s výstužou a sanačný betón. Ale osobne by som to takto neriešil, už kôli vyššie spomínanému a tiež kôli statike a budúcnosti. By som to vybúral celé, urobil nové rozvody, zasypal a novú podlahu...Odpoveď na príspevok od neviemsirady:
@wolodymyr myslite, ze ine riesenie nieje ? Lebo … @neviemsirady Styry metre??? A to co je pod podlahou bunker?? Nad dieru dat kozu povladst dosky a zaradlovat o kozu ... do bokov betonu navrtat roxory a potom zaliat betonom. Ak bude dalsia otazka co je to zaradlovat treba ti na to majstra.Odpoveď na príspevok od neviemsirady:
Pri havari vody sme zistili ze pod podlahou máme … @neviemsirady ako vážne???? tie trubky sú v katastrofálnom stave!Toto zaliať bez výmeny je prúser do roka ak vôbec!!!Odpoveď na príspevok od wolodymyr:
@neviemsirady Styry metre??? A to co je pod podl… @wolodymyr dobrý nápad aj to by bolo riešenie. 👍Určite niekoho na to najdem, ale niekoho by toto mozno ani nenapadlo..Odpoveď na príspevok od neviemsirady:
Toto opravili len havarijne a ked sme videli tie … @neviemsirady inak ma este napadlo ak byvas v historicky zaujimavej oblasti co ak je tam poklad hrobka nejakeho panovnika???😂Odpoveď na príspevok od neviemsirady:
@wolodymyr dobrý nápad aj to by bolo riešenie. 👍… @neviemsirady Cize tam nie je ziadna pivnica, nic, ste na prizemi a po odkryti ste toto nasli, hej? Treba tam spustit kameru a vysetrit to. Par rokov dozadu v starsom dome u znamej odskocila na verande dlazba. Tak sa vysekla, ale beton pod nou popraskaný a pri skoceni sa to cele nejak prehybalo... Tak sme vrtli dieru, poslali tam kameru. No a tam dutina, do ktorej sa o par hodiny vosli dvaja chlapi. Nasla si tam cestu voda no a casom to proste tak vymlelo.