Odpoveď na príspevok od jan1966:
Ahojte, aký postup by ste zvolili na vylievanie n… @jan1966 Každá tá hmota na Technický list. V ňom nájdeš všetko potrebné, od požiadavok na podklad, cez to ako ho dosiahnuť, prípadne čím to docieliť, zrovna tak aj o penetrácii, až po popis spracovania a aplikácie, ba aj približná doba schnutia atď...Odpoveď na príspevok od uhlikova_stopa:
sucha podlaha je momentalne drahsia ako nivelacka… @uhlikova_stopa no ja neviem :D cena osb 25e vs cca 80e za rovnaku plochu nivelacky 3.25m2 pocitam pri osb ... stym ze tie vrecia treba vynosit, namiesat, vyliat a dufat ze to bude spravne ak to clovek nikdy sam nerobil a keby to mala nivelizovat firma, vs svojpomocne drobne zrovnanie pieskom alebo kusok podlozky a polozenim osb bude este vyssia ... ale sak zadavatel sa musi rozhodnut :) kazdopadne si nivelacie co mozu ist 25mm ine su vacsinou 10mm max takze na 3x min ... alebo ten poter v takej hrubke uz ...tam je min 25mm takze tak akurat tie 25ky su ale zas cena hore ... kedysi mali v bauhause nivelaciu co balili do svojich vriec ale bol to cemim za fajn cenu, uz nieke ...cca 7e vrece to bolo a bola dobra :) teraz treba pocitat vreco cca 13-15eOdpoveď na príspevok od shadowmilan:
@uhlikova_stopa no ja neviem :D cena osb 25e vs … @shadowmilan fermacell 25mm doska je 20€/m2. Jedna doska ma 0,75m2 + potrebujes este podsypOdpoveď na príspevok od jan1966:
Dakujem velmi pekne za komenty. Skusim to teda es… @jan1966 no nieje problem ak ju das na viackrat ... ja som skusal cca tolko aj na 1x a nebol stym problem, ale schlo to dlho potom, takze by som dal na 2x uz ... aspon vies pozriet ci si dal do roviny alebo upravit proces liatia ...Odpoveď na príspevok od uhlikova_stopa:
@shadowmilan fermacell 25mm doska je 20€/m2. Jedn… @uhlikova_stopa zbytocne :D osb by spravila rovnaku pracu ...Odpoveď na príspevok od shadowmilan:
@uhlikova_stopa zbytocne :D osb by spravila rovna… @shadowmilan zalezi co ide potom na osb dosku, co som cital tak osb neni vhodna pokial tam ides lepit dlazbu atd...ja potrebujem lepit drevenu podlahu napriklad, rad by som dal suchu podlahu koli hmotnosti avsak ta cen fermacell dosiek je brutalOdpoveď na príspevok od uhlikova_stopa:
@shadowmilan zalezi co ide potom na osb dosku, co… @uhlikova_stopa lepidlo na podlahu nieje problem na osb priamo na lepidlo na dlazbu najprv penetrak a potom nieje tiez problem, aj bez penetraku, z osb som lepidlo musel obuchavat co napadalo :)