Odpoveď na príspevok od fixx:
Dobry vecer a toto je v poriadku cement poter??? … @fixx skôr by som hľadal problém v kvalite vrstvy pod poterom....Odpoveď na príspevok od fixx:
Dobry vecer a toto je v poriadku cement poter??? … @fixx vidím to na odflaknutu pokládku podlahového polystyrénu, resp. nevhodný-slabý EPSOdpoveď na príspevok od fixx:
@connor87 mne sa nezdalo, ze by bol nekvalitny po… @fixx aky polystyren ti davali na podlahu? Volnym okom medzi 70F a 100S takmer nespoznas rozdiel. Tam kde to mas vydrolrne, vies zmerat hrubku poteru?Odpoveď na príspevok od mgx:
@fixx treba odpovedat na otazky ktore sa pytam… @mgx 1) aky EPS bol pouzity? 100S, 150S.... mas nejake fotky, pripadne obal alebo kus? tusim 100S nepamatam si uz poriadne obaly, aj ked boli zlozene pri dome, ale myslim ze 100S velkymi cislicami tam bolo, kus este vidno v druhej kupelni kde bude kút sprchovy, tak odfotim 2) 5cm = 5m3 betonu na cely dom+-. Objednavala material firma, neviem kolko presne doviezli, nebol som tam kazdy den, ale ostalo 400kg, budem s konateľom hovoriť tento týždeň 3) ako bol poter osetrovany? Polieval si ho po pokladke, nebolo vetrane? Dvaja známi čo robia aj potery mi povedali, ze nie je dovod polievať, tvrdia , tak ako píšete, že bol zrejme zle vymiešaný cement, príliš suchý, sa to drobí v prstoch. aké sú teraz možnosti v rámci reklamácie?? Všetko dať preč a znova?? Alebo len na miestach , kde to praská opraviť a na miestach, kde mám pocit že to pláva nestabilne tiež opraviť??Odpoveď na príspevok od connor87:
@fixx tak ak bol pouzity polystyren ako ma byt a … @connor87 aj to ma napadlo, zlý piesok, este ostal aj ten von....prvy dojem ked som vosiel do domu bolo ze je to tenke, slabé, nestabilné ze mi nohy plavaju na niektorych miestachOdpoveď na príspevok od mgx:
@fixx dvoch znamych aj seba pouc, ze tuhnutie aj… @mgx vsak firma co mi to robila tam mala stavbyveduceho, ale nebol tam kazdy den, chodil medzi stavby, snad som si nemal este aj svojho extra platiť ... tí známi stavbári robili desiatky podláh a nič takéto sa im nestalo, čo videli u mňa.....som zvedavý ako ochotná bude firma to vymeniť...meno majú dobré, tak počkám si na stanovisko....bohužial tí poliaci čo ten poter robili boli zrejme degeši, už ked prišli tak slovník samá pi.c, ku.va, a chuť robiť nijaká, možno si ich už nebudú volať ako subdodávku.....v projekte co sa tyka podlah. polystyrenu je len : Isover EPS 2x60mm , nikde žiadny údaj 100S, 150S, ....Odpoveď na príspevok od fixx:
@mgx vsak firma co mi to robila tam mala stavbyve… @fixx mozno mas zle polozeny EPS, ale fatalne bolo, ze poter nebol hydratovany o com svedci, ze mas rozrusene rohy/okraje poteru. poter v rohu sa skrutil do hora a ked si nan stupil tak praskol.Odpoveď na príspevok od fixx:
@mgx ty si mal na stavbe svojho? ci ty sam mas ne… @fixx a ty ako vies ze stavba ako celok je ok? lebo keby som si ja nenasprtal kazdu profesiu aby som si skontroloval, tak moja zena by tiez povedala, ze vsetko je ok... aj realizatori mi vraveli, ze nevidia pre mna ocividny problem a vsetko je ok. ja som polieval poter cely tyzden 2x denne a mal som zavrete okna