Leštený betónový poter - podlaha s teplovodným kúrením

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Veľmi túžim po betónovej podlahe v kuchyni a v obývačke. Vo firme ktorá nám bude stavať dom mi ponúkli taketo riešenie. Skladba podlahy 5cm zateplenie (pod základovou doskou bude ďalších 15cm),podlahové teplo vodné kúrenie,betonový poter (dať viac cm ako treba )a vyleštiť ten betónový poter.dá sa to? Už som písala do dvoch firiem ktore sa zaoberajú leštením betónu,ale zatiaľ žiadna odozva. Majiteľ firmy mi povedal ,že sa mám poinformovať. Oni by urobili potery a tá druhá firma by to prišla vyleštiť. Je to dobré alebo úplná blbosť? Ďakujem za všetky odpovede
Odpovedať
1
2
@eis4 nemas nahodou fotky pripadne postup realizacie? Stacil by i finalny produkt :-)
Odpovedať
No Super. Daj mi kontakt na nich ak mozes. Trochu sa toho bojim, lebo nieje lesteny beton ako lesteny beton - a hlavne ked to bude v obyvacke a jedalni, chcem vediet do coho idem. Uz to mate spravene alebo sa stale len chystate do toho? Dik.
Odpovedať
Profilova fotka
@rkorba zatial sme nazačali . určite pridame fotky bohužial stale sa vybavujeme SP.ak nestihneme do konca augusta tak až vo februari😭
Odpovedať
Profilova fotka
@jankaral http://www.bauservis.sk Joj ešte ani zakladovu nemáme :-S
Odpovedať
@eis4 to vyzera celkom zaujimave...a po com robia m2?
Odpovedať
Profilova fotka
Presnu cenu zatial nevieme lebo zavisi to od toho kolkokrat to budu musieť preleštiť.ja nechcem vysoky lesk ,tak to bude lacnejsie cca 30-40eur. Vraj max 40eur ak nechcem ten vysoky lesk. Mali sme vybrate plavačky za 28€ do obyvačko kuchyne +praca+to čo sa dava pod plavačku (neviem ako sa to vola) Tak sme na tom istom alebo ešte menej.
Odpovedať
cize to bude obycajny betom, pod ktorym mate podlahovku, alebo nejaky specialny?
Odpovedať
Profilova fotka
@jojosr vraj netreba špecialny beton,stači aj poter alebo obyčajny beton
Odpovedať
Profilova fotka
Nám teraz robili do garáže...dávali nám biely vsyp čiže finálna farba je taka svetloseda. Nie ako klasicky tmavy beton
Odpovedať
@lipo128 je to super a vies my povedat kolko beru za m2.dik.
Odpovedať
nechcem vam do toho kecat, ale poziciam si za 50E/den lesticku z pozicovne a za par hodin to mam vyhladene. Keby ten efekt nebol dostacujuci, tak si poziciam brusku na beton a vybrusim to do lesku za 1/10 ceny.
Odpovedať
Profilova fotka
@petka456 vôbec neviem :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@rkorba nuž neviem ako by to dopadlo :-D ,nepoviem do garaže ale v kuchyni a v obyvačke,a ďalšia vec ,oni ten beton aj niečim napušťajú aby bol nenasiakavý určite nestači obyčajná impregnácia.
Odpovedať
Profilova fotka
@lipo128 super presne takto si to predstavujem . nedal by sa ten beton uplne zblizka odfotiť?
Odpovedať
Profilova fotka
@eis4 skúsim, ale on je teraz ešte "flakaty" vraj po mesiaci to bude uz jednotna farba
Odpovedať
@eis4 samo sebe je pomerne nenasiakavy, voda do neho vsiakava velmi pomaly. Natieraju to dakym lakom, je to flakate po case sa to vychodi zalesti...
Odpovedať
Profilova fotka
@sysell jasne s tym rátam ,že sa to vychodi,ale mame to doživotne a velmi sa mi to páči. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lipo128 ahoj vedela by si dať novu foto ako to teraz vyzerá a z blizka? Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@eis4
Odpovedať
Profilova fotka
@lipo128 ďakujem. ☺😘
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 rokoch

Odpoveď na príspevok od lipo128:

@eis4
@lipo128 Dobrý deň, ako ste spokojní s lešteným betónom s odstupom času? Zmenil nejako farbu? Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od stavbarucen:

@lipo128 Dobrý deň, ako ste spokojní s lešteným b…
@stavbarucen Dobrý deň. Nie, farba sa nezmenila. Nemám mu čo vytknúť.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?