Odpoveď na príspevok od wolferin6:
Ahojte, planujeme dat do izieb v byte laminatovu … @wolferin6 Dôležitejší je údaj o povrchovej tvrdosti. Keby si hrúbku porovnávala 6-8, tak jednoznačne 8. Ale v porovnávaní 8-10 tam je to už viacmenej jedno.Odpoveď na príspevok od mgx:
@wolferin6 uplne staci 8mm ac4/32, pozornost venu… @mgx a "investicia" do ac5/33 ma zmysel? To ps ma pobavilo 🙂 pod investiciou som myslela zivotnost vzhladom na rozchadzanie a praskanie spojov..teda ci 10mm vydrzi dlhsie v lepsom stave ako 8mmOdpoveď na príspevok od solidway:
@mgx s vetou "nakup podlahy nie je investicia" by… @solidway boze pamatam si ako som raz bol u vas, naozaj som vedel co som chcel, iba som potreboval vybrat dekor vas kolega mi tam zacal tlacit do hlavy mudrosti (nemyslim nutne v zlom) o podlahach o vyrobe a rozne technicke detialy (ktore som uz vedel, kedze som to dlho predtym riesil), tak som mu povedal, ze vsak zas svet sa nezruti, je to len podlaha, tak ho skoro porazilo :D moc to prezivate :D Ze v USA vie drevena podlaha zvysit hodnotu domu je pekne, len na slovensku sa tie domy tolko netocia ako tam. Odporucam podlozku ADD2 pur (maju ju aj v solidway). Podlahu parador quickstep... tiez aby sa vam aj pacila...