Nevieme sa rozhodnut aky typ podlahy dame na horne poschodie domu. tak by som vas chcela poprosit o radu ohladom typov podlah - ktore su podla vas najlepsie, najlahsie na udrzbu a najkrajsie...
Ahojte,
máte niekto čisto biely leštený gres? velmi by som chcela vidieť ako to vyzerá. videla som šedý aj ako biela káva ale biely ešte nie... dakujem
@plysko - videla som, nedavaj
problem nie je gres, ale biela sparovacka
vydrzala im biela aj pri najsamlepsej starostlivosti asi 2 roky
a potom sialenstvo - na kolena a kefkou spary drhnut
.... ale bola krasna... :-)
... ale ak si mozes zaplatit nejaku studentku, co ti to pride raz za 6 mesiacov vydrhnut, v tom pripade ano :-)
@trnavacka je hlupe do dlazby davat bielu sparovacku, aj ked dlazba je biela...
ak sa zozenie dlazba v rektifikovanom prevedeni - pokladka sa da zrealizovat bez spar... a ak aj dajaka ta spara - tak urcite minimalna a sparovanie nie bielou! osobne som za sedu sparovacku - do vsetkych dlazieb bez rozdielu...
@cerler - mame rektifikovany gres 60x60 cm, Villeroy-Boch
a spary aj ked milimetrove tam su
dlazba je svetlunko bezova, takze aj sparovka v tom istom odtieni
po cca 2 rokoch som zatial nic nedrhla kartacikom :-) ale mam pocit, ze o dva roky budem aj ja :-)
aj ked mame biele kupelne, prave kvoli dlazbe som sa bola na bielu dlazbu u jednych pozriet, pretoze sme povodne mali bielu dlazbu mat
a prepac, seda sparovka k tej krasnej bielej dlazbe - stratila by podla mna efekt
treba zazit v realite a nie spekulovat o tom teoreticky :-)
Ahojte, dakujem za radu, ale tiež nie som za vyšpárovat to bielou špárovkou, máme to doma t(nie gres) teraz a tiež už niekolkokrát som to drhla. chcela by som bielu dlažbu s minimálnou špárou a vyšpárovať inou než bielou, videla som vyšpárovanú svetlo bežovú farebnou šparovkou a bolo to velmi pekné.
Máte niekto fotku bieleho lešteného gresu?
Ahojte šikovníci chcela by som poradiť a to ohľadom podlahy mám viacero variantov a tak popíšem postupne snáď mi niekto poradí.
1 chceli sme dať OSB dosky a potom namoriť, 22mm OSB ,ale keď som si to prepočítala tak to vyšlo len drevo 500 € ]-( ]-( a to nie je lakovanie morenie a ani šrúbky a podložie pod to tak som začala pozerať plavačky.
kto z Vás ma OSB upravené ako sa to správa ??? koľko Vás to asi vyšlo ?
2 ak dám plávačku čo dať pod to klasickú penu alebo filcové podložky ??? Akú hrúbku odporúčavte na plávačku
prerábame byt tak chceme to spraviť dobre :-) :-) Dopredu Ďakujem za odpovede
OSB doska je vlastne drevoštiepková veľkoformátová doska, ktorá je určená hlavne na prípravu a vyrovnanie podkladov, či už zvislých, alebo vodorovných, rozhodne však nie je určená ako finálna nášľapná vrstva a skôr, či neskôr by sa pri záťaži začali časti drevených "hoblín" vylupovať. Správnu voľbu laminátových podláh určite odporučia predajcovia, zameral by som sa na tvrdosť laminátovej vrstvy, hrúbku, objemovú hmotnosť.