Odpoveď na príspevok od dodosos:
Čaute. Mame Bungalov teplovodné podlahové kúrenie… @dodosos suhlasim s predoslym nazorom, pri podlahe do 20mm riesit tepelny odpor je zbytocne. Mas zohriaty poter 6cm betonu pod nim 20cm EPS a nad 1cm "izolantu" kam asi pojde teplo? Pri podlahe by som najma riesil odolnost pevnost atd. Ja osobne po tom co som videl u znamych by som nikde neodporucal tenucke clickove podalhy ci uz vinyl alebo hocico pod 8mm). Proste nech si vyrobcovia pisu co chcu, papier znesie za mna nikdy... Ak tenku vinylovu podlahu tak lepenu. Za mna lepsia plavacka 8-15mm a podlozka addpur2 je fajn riesenie. (alebo lepena vinylova alebo drevena so svojimi plusmi a minusmi)Odpoveď na príspevok od igor256:
@dodosos suhlasim s predoslym nazorom, pri podlah… @igor256 co si videl u znamych? Vies to priblizit?Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@igor256 co si videl u znamych? Vies to priblizit? @sousedekovci89 popraskali zámky, vydula sa. Neviem v podstate prečo, no pri takej tenkej podlahe ma to neprekvapuje že najslabšie miesto bude zámok...Odpoveď na príspevok od igor256:
@sousedekovci89 popraskali zámky, vydula sa. Nevi… @igor256 to som prekvapeny. Lebo nasej podlahe (extra lacna 7mm laminatka z MM) nieje nic s vynimkou miest kde dostala fakt ze bomby od vody, ked nas vytopilo pri vymene strechy. A vseobecne ludi co poznam maju bezne taketo tenke laminatky dokonca v byvalom zamestnani som tiez daval takyto tenky a to som isiel fakt ze po cene (rozumej co najlacnejsie sa mi v tom meste podarilo zohnat a bol to nakoniec tiez MM) a ked som tam bol po 6 rokoch stale vyzera dobre.Odpoveď na príspevok od igor256:
@dodosos suhlasim s predoslym nazorom, pri podlah… @igor256 ďakujem za názor a postrehy všetkým.Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@igor256 to som prekvapeny. Lebo nasej podlahe (e… @sousedekovci89 ale oni mali nejakú 4mm kompozitnú. Laminátky keď sa dobre položia tak by nemal byť problém. Tie sú pevné. 7mm je také minimum na hrane ale keď to nemáte v požičovni lyží na zemi tak to prežije čosi 😁