Odpoveď na príspevok od romanesdesign:
nam robili nasledovne - 5 dní, 100m2, 2 majstri, … @romanesdesign to ale myslíš klasickú dlažbu? Alebo kompozitnú vinylovú podlahu ukladanú do rybej kosti? Prikladám foto, čo konkrétne myslímOdpoveď na príspevok od kikakik:
@romanesdesign to ale myslíš klasickú dlažbu? Ale… @kikakik klasicka dlazbaOdpoveď na príspevok od kikakik:
Ahojte, vybrali sem si do domu podlahu Afirmax, k… @kikakik ahoj, ja som pokladal kompozit v rybej kosti do celého domu sám s kamarátom. Robili sme to prvý krát, ale keď už sme si na to našli systém, tak to išli vpohode. Robili sme cca 95 m2, bez lepenia a trvalo nám to cca 5 dní.Odpoveď na príspevok od solidway:
@kikakik Dobrý deň, sme oficiálny distribútor zna… @solidway Dobrý deň, ďakujem za odpoveď. Chceme herringbone, bez lepenia. Nivelák údajne netreba, je tá podlaha rovná. Soklové lišty. A chceme teda aj interiérové dvere, bezfalcové. Jedna firma nám povedala, že to bude trvať cca 3 dni aj s lištami a dverami (chodia dvaja montážnici) Druhá nám povedala cca 10 dní, opäť aj s lištami a dverami (chodí zrejme jeden montážnik). Preto zisťujem, koľko to cca trvá. Ako v princípe keď to bude kvalitne spravené, nech je tam pokojne aj 3 týždne :D Len mi to prišiel dosť rozdiel v trvaní práceOdpoveď na príspevok od ivan_1988:
@kikakik ahoj, ja som pokladal kompozit v rybej k… @ivan_1988 tak toto vyzerá skvele! :) aký je to presne odtieň prosím?Odpoveď na príspevok od kikakik:
@solidway Dobrý deň, ďakujem za odpoveď. Chceme h… @kikakik nevieme, koľko trvajú samotné dvere. Ale záleží aj na zohratí partie :) a tempe, v ktorom pracujú. Určite si odsledujte, aby ste to mali kvalitne položené, a bude to pekná podlaha (y)Odpoveď na príspevok od kikakik:
@ivan_1988 tak toto vyzerá skvele! :) aký je to p… @kikakik ďakujem. Je arbiton odtieň dub yankee.