Ahojte, chcela by som sa Vás spýtať, či má niekto z Vás skúsenosti s lešteným gresom - podlaha...
velmi sa mi to páči, no neviem, aké to je na údržbu a kde ho vlastne zohnať....??
@noraah to som tiež este nepocula...aky silikon??? medzi kachlicky? a ake znacenie posledny kachliciek a preco?? to je divne nejake... to co je? ty kokos, dala by som im to k nahrade, dufam, ze ste im ta to este nezaplatili :(
fuha, neviem.. skus cif ten na ktorom je teniska nakreslena... s nim by to malo zist... mozes skusit aj odlakovač.. hresu sa z neho nic nestane, mam to odskusane, ked sa mi vylial cerveny lak na nechty..... zislo to vsetko
ja mam bledy - biely so šedymi flakmi vysokolesteny , vôbec sa nesmyka a na udrzbu je super...nevyhoda je len ta, ze je vidno kazdu smietku na nom...ale to povysavam a stale mam kvoly lesku pocit čistoty..:-)
Ja mám tiež problém s gresom.Umytá dlažba a samé šmuhy,stopy po celom dome strašné ani ma to nebaví umývať už.Neviem čo by som ešte vyskušala je to škaredé stále tam vidím šmuhy.
Já mám v koupelně a na WC Arkesii od Paradyz - barva beige vysoký lesk. Měla jsem z údržby strach, ale opak je pravda. Setřu čistou vodou, nebo vodu s trošičkou Jaru a po uschnutí lesk jako blesk. Ničím už neleštím, nic jsem neimpregnovala. Jak je celá koupelna v lesku, tak vypadá opravdu luxusně a elegantně. Mám něco nafocena v albíčku na české verzi, tak můžete mrknout.