Drevena podlaha z internetového obchodu 123podlahy - Spacewer skúsenosti

Zdravím, chcela by som sa opýtať, aké máte skúsenosti s prešovskou firmou Spacewer, majú aj internetový obchod 123podlahy.sk. Cez ich internetovú stránku by som chcela objednať cca 70 m2 drevenej podlahy dub Barlinek cca 20 €/m2. Skúsenosti s touto Barlinek podlahou máme 10 ročné, sme spokojní, len vtedy sme ich kupovali v Baumaxe a ten už neexistuje. Chcela by som sa opýtať, aké máte skúsenosti s touto internetovou stránkou 123podlahy.sk, ako ste boli spokojní s dodaním a kvalitou parkiet, či dodali čo mali. Tiež by ma zaujímalo ak si niekto dal od nich aj klásť podlahy (aktuálna cena na stránke 2,90 €/m) či ste boli spokojní s podkládkou podláh, či to urobili pekne a dobre. Ďakujem veľmi pekne za každé info Michaela
Odpovedať
@michi200 Pred 3 rokmi sme kupovali u nich plavacku do celeho domu, ziadny problem nebol. Platili sme celu sumu vopred.
Odpovedať
@matorado ďakujem za info, asi to objednáme od nich, zdajú sa byť solídni. Náhodou vám nerobili aj pokládku ?
Odpovedať
@michi200 Nie, ved oni su na vychode..
Odpovedať
My teraz od nich cakame podlahu...laminat, maju nam ju prist aj montovat , mozem dat potom vediet. Zatial komunikacia velmi dobra.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?