Dlažba 120x20 cm a 120x15 cm

ahojte, potrebovala by som Vaše postrehy ohľadom veľkoformátnej dlažby do domu. chystáme sa kúpiť dlažbu do celého domu, máme už aj vybrané: jedná sa o sant agostino s wood, len nemám skúsenosti s takýmto rozmerom dlažby a mám dosť obavy či je takáto dlažba rovná, ked je takýto rozmer. bojím sa, že to nemá šancu žiadny dobrý obkladač uložiť v prípade, že bude dlažba na 120 cm vytvárať luk...máte niekto už takúto dlažbu, prípadne takýto rozmer dlažby??? veľmi by ma zaujímali vaše názory a rady. :) dakujem
Odpovedať
@bella959 nepoznam tohto vyrobcu a neviem aka to je cenova kategoria, ale my mame 98cm dlhe od paradyzu a boli ohnute. Okladac to celkom dobre zvladol, ale ked sa pozriem na detaily, tak je to vidiet.
Odpovedať
My mame takúto dlazbu v kupelky tiez drevodekor ale naša bola hrubky 3 mm a rozmer mame 120 x 20 a bola tiez z talianska a taka presnosť no super aj obkladacom sa štýl super robilo mame to aj ako dlazbu a zastenu s sprchovom kute
Odpovedať
@ingeborg78 je to taliansky výrobca a cenová kategoria je cca 90 €/m2 je to dosť veľa...preto mám i obavy ako to dopadne...
Odpovedať
@adrianal takže vravíš, že bola rovná a nevytvárala žiadny luk na tých stodvadsiatich cm?? no to si ma veľmi potešila :) paráda...dakujem zatiaľ
Odpovedať
@bella959 neviem aká je vaša lebo ja si uz názov nepamätám ale naša bola super lebo to bola hrubka len 3 mm podlepena takou sklotextilnou látkou a majstri to rezali s takým špeciálnym diamantovym nožom to sú nejaké nové dlazby nie take klasické aj cena je vyššia skús zistiť hrúbku tej vašej ale podľa ceny to bude asi taký typ a ak áno tak by som sa toho vôbec nebola ale ešte super majstra na položenie :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?