Ako vyrovnat podlahu

Nazdar, co by ste poradili ohladom vyrovnania podlah v byte, v strede cervenou je bod 0 a zvysne cisla su kolko cm je pod bodom 0, problem je ten, ze najradsej by som stred, ktory je vyssie ako izby, vylial nivelackou, ale aby som dorovnal izby, to uz by bolo drahe, dat tam poter je tiez pofiderne, kedze min. hrubka by mala byt 4cm a tie nerovnosti sa pohybuju od 4 do 2 cm pod bodom 0, cize riesenie by bolo dat aj na bod 0 poter, ale to by som nerad prisiel o 4cm,nejake napady ? napr. sucha skladba do izieb a stred nivelak ?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od mordor44:

Nazdar, co by ste poradili ohladom vyrovnania pod…
@mordor44 Však urob rôzne výšky v izbách a inú v strede. Nemusí byť všetko v jednej rovine. Keď dáš podlahu (nech je už akákoľvek), rozdielne výšky pri dverách sa dajú prekryť prechodovými lištami až do výšky 2 cm. Alebo do miestností, kde bude poter nižšie, daj hrubšiu krytinu (napr. laminátovú alebo drevenú podlahu 12 mm) a do miestností, kde je vyšší poter daj len 7 mm. DAj samonivelák do miestnstí tak, aby v najvyššom mieste bol 1 mm toho niveláku.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od mordor44:

Nazdar, co by ste poradili ohladom vyrovnania pod…
@mordor44 mal som nievo oodobne na poschodi. Spravil somto tak ze som si vyrycil miesta kde bolo 4+ cm tam som to nabetonoval poterom, zvysok vylial nivelackou.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?