Odpoveď na príspevok od bmw:
Ahojte Mám starší projekt domu kde je planovane … @bmw Ja len, že Supafil 30m³ cena 1500€ (sDPH, prácou, cestou)...Odpoveď na príspevok od bmw:
Ahojte Mám starší projekt domu kde je planovane … @bmw Suhlasim s frantisekca, idealne a vyborne vlastnosti..Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@bmw Ja len, že Supafil 30m³ cena 1500€ (sDPH, p… @frantisekca Supafil má zlý fazovy posunOdpoveď na príspevok od bmw:
Ahojte Mám starší projekt domu kde je planovane … @bmw Supafil dobrá volbaOdpoveď na príspevok od bmw:
@frantisekca Supafil má zlý fazovy posun @bmw Fazový posun je blbosť... Už sa tým zaoberali a merali ako skutočne tomu je... Rozdiely boli minimálne, také, čo sa dajú nazvať chybou, odchýlkou merania.Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@bmw Fazový posun je blbosť... Už sa tým zaobera… @frantisekca Môžem nejaký odkaz kde sa tomu venovali a vravia ,že je to blbosť?Odpoveď na príspevok od bmw:
@frantisekca Môžem nejaký odkaz kde sa tomu veno… @bmw https://m.tzb-info.cz/docu/clanky/016... "Vlastní typ použité tepelné izolace má také vliv, ale v celkovém porovnání jen 1% oproti jiným vlivům." Zdroj: https://m.tzb-info.cz/tepelne-izolace...Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@bmw Ja len, že Supafil 30m³ cena 1500€ (sDPH, p… @frantisekca Ja netuším koľko m³ potrebujem ale viem ,že mám podkrovie 200 m² ( približne)Odpoveď na príspevok od bmw:
@frantisekca Ja netuším koľko m³ potrebujem ale … @bmw podľa toho, akú hrúbku dáte... plocha krát hrúbka = objemOdpoveď na príspevok od blacksr:
@bmw podľa toho, akú hrúbku dáte... plocha krát h… @blacksr Zdravim vďaka. Objem si viem vyrátať len nemám miery.Uviedol som mieru celého podkrovia.Neviem totiž do akej výšky sa bude zatepľovať keďže je tam ešte strop,ale nie v celej dĺžke zasa. Plus ešte samozrejme štyri okná.Odpoveď na príspevok od bmw:
Takže mám prvú cenovú ponuku. Vychádza čisto len … @bmw nezmyselne vyhodené peniaze..... kvalitná izolácia v hrúbke 30cm stojí do 20€/m2....položí to aj delfín🤭Odpoveď na príspevok od eagleowl:
@bmw nezmyselne vyhodené peniaze..... kvalitná iz… @eagleowl Písal som mu, že Supafil s prácou stojí cca 50€/m³...Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@eagleowl Písal som mu, že Supafil s prácou stoj… @frantisekca Ja mám trochu komplikovanejši strop. Mám aj sikminy a rovnú plochu.Odpoveď na príspevok od bmw:
@frantisekca Ja mám trochu komplikovanejši strop… @bmw si si istý že je to za m2 a nie za m3 ?....lebo pri 200m2 by to bolo 15.000- 😅Odpoveď na príspevok od eagleowl:
@bmw si si istý že je to za m2 a nie za m3 ?....l… @eagleowl Bohužiaľ som si istý.Odpoveď na príspevok od bmw:
@eagleowl Bohužiaľ som si istý. @bmw musím povedať že väčšiu sprostosť ako takúto "investíciu" si ani neviem predstaviť...Odpoveď na príspevok od eagleowl:
@bmw musím povedať že väčšiu sprostosť ako takúto… @eagleowl Veď práve do toho nejdem. Čistá blbosť