Vyber radiatoru

Pozdravujem, vyberam radiatory, ist po znacke KORAD alebo KORADO? dakujem
Odpovedať
Korad je slovenský výrobca, konkrétne závod radiátorka v US Steel Košice - momentálne sú v konkurze či exekúcii. Korado sú česi - fungujú úplne v pohode. Kvalita radiátorov týchto dvoch výrobcov veľmi podobná. Výkony a technické údaje radiátorov s rovnakými rozmermi rovnaké. Asi by som bral od Korado kvôli prípadnej reklamácii.
Odpovedať
https://attackpredajna.sk/produkty/98...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od st89:

Pozdravujem, vyberam radiatory, ist po znacke KOR…
@st89 Určite by som bol bral košické radiátory, ale presne kvôli tomu, čo spomína @toky1 , by som teraz už bral čechov. @rudy1973 Kto konkrétne vyrába tie Attack radiátory ?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od petersd:

@st89 Určite by som bol bral košické radiátory, a…
@petersd ATTACK, s.r.o. Vrútky
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od rudy1973:

@petersd ATTACK, s.r.o. Vrútky
@rudy1973 Neveril som, že je to ten atack a nechcelo sa mi preverovať hľadaním na nete. Preto som sa radšej opýtal. Nuž k veci: Pripomína mi to situáciu, kedy niektorí chceli vyrábať "všetko" a ešte si aj namýšľali, že kvalitou/spoľahlivosťou sa ich výrobky vyrovnajú výrobcom, ktorí sa problematike venujú dlhé desaťročia a špecializujú iba na to...
Odpovedať

@rudy1973 Neveril som, že je to ten atack a nechc…
@petersd máme attack radiatory 22ky , veľká spokojnosť , boli drahšie ako KORAD
Odpovedať

@petersd máme attack radiatory 22ky , veľká spoko…
@rudy1973 1. Ako dlho sú už v prevádzke? 2. V čom boli lepšie, keď boli drahšie oproti KORAD-u?
Odpovedať

@rudy1973 1. Ako dlho sú už v prevádzke? 2. V čo…
@petersd moj otec valcoval plechy na Korado vo USS Ke 😄, ale kurenar mi odporučil Attack kvoli hrubke plechu a trvacnejšiemu náteru, držia už 8 rokov, vtedy stáli 180 €, 160x60K22 Máme doma aj 35 roč. rebrové plechače a trpnem kedy začnú slziť, ako tie co som menil za Attack.
Odpovedať

@petersd moj otec valcoval plechy na Korado vo US…
@rudy1973 tak skúsim dat cp na attack
Odpovedať

@petersd moj otec valcoval plechy na Korado vo US…
@rudy1973 ja mám viac ako 50r a zatial OK, akurát je v nich stále jedna voda a striekali sa nainštalované aby sa nemenili tesnenia, občas treba ovzdušniť najvyšší a porovnať tlak v systéme a exp, a upraviť teraz pred vykurovacou sezonou
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od duzu:

@rudy1973 ja mám viac ako 50r a zatial OK, akurá…
@duzu aká značka?
Odpovedať
V Hornbachu majú za super cenu, vraj sú to radiatory Korado trochu pozmenene,10rokov zaruka.
Odpovedať
Článok sa načítava...

@duzu aká značka?
@petersd to žiaľ netuším sú to bežné plechové rebrá na radiátoroch je nie žiadnna informácia, akurát viem , že nie sú z bývalého Košického podniku , ešte tam bola zelená lúka, asi z rakúska tak isto pozinkovaný plech je ešte stále na streche
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?