Ahojte. Vylez na poval mame zatial takto, bolo to vo vnutri, ale sa to zamurovalo, lebo sa menila aj dispozicia atd a manzel to nechcel mal vo vnutri nepytajte sa ma preco 🙈🙈🙈 manzelovi nerobi problem behat hore dole po tom rebriku neboji sa. Nooo ja ano. Aj strach z vysky ale ten by som prekonala, ale ked mam ist dole niet sa coho chytit a to mam uzkost z toho. Manzel to vie sup sup len sa hore otoci a nemusi sa nicoho chytit a uz ide dole. Existuju nejake schody, mam na mysli ako napriklad v bazene, kde su hore tie ako to nazvat uchyty, za co sa chytit dam aj foto co myslim. Nemate niekto nieco take? Ved ja sa asi nikdy uz nedostanem na povalu 🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈😄😄😄 asi sme jediny na svete, co to je takto na prd 😒
Akoze tam mate iba takyto rebrik? 😄 To by som asi ani ja nechodil tade ked to nie je nikde uchytene 😄 😄 Hentake asi nic nie je samostatne alebo som nikde nevidel. Mozno by stacilo ak ti ide iba o to aby si sa mala ako hore otocit tam spravit nejake zabradlie kusok alebo nieco. Ale aj tak to vyzera to dost nebezpecne ak tam mate liest pravidelne
@vackoo nooo ja som tam vysla raz a manzel sa mi smial hore ked stal vedla mna, ked som kricala pomoc a pol hodinu som sa motala, co som nevedela ako sa otocit a chytit aby som zliezla dole 🙈🙈🙈🙈 manzel priste aj plne ruky, sa otoci chrbtom a da hned nohu na rebkrik a ide dole 🙈🙈🙈 vyzera to strasidelne
@bobana279 ja mam aj lacnejsie riesenie. Ked sa bojis vysok, neloz na strechu, nechaj to na zakoniteho. Nech este uzavrie dobru zivotnu poistku, ked mu je luto kupit poriadny rebrik...