Poraďte, prosím, dobrú stavebnú firmu z Košíc

Dobrý deň, ahojte, hľadáme firmu na vytiahnutie múrov (cca 1 meter), rekonštrukciu strechy a menšiu prístavbu v Košiciach a okolí. Poraďte mi, prosím, firmy, s ktorými máte dobré skúsenosti. Samozrejme, budem rada aj za tipy, ktorým firmám sa máme vyhnúť. Ďakujem veľmi pekne za každý tip 🙂
Odpovedať
@niks393 My staviame s Verva, s. r. o., zatiaľ spokojnosť. Každopádne si firmu preklepni na finstat a sociálnej poisťovni.
Odpovedať
@ladislav_rigo pre zákazníka informácie ktoré mu nič neprezradia o kvalite roboty, zodpovednosti, prístupe, odbornej spôsobilosti. Slušne zarobiť dokáže aj podvodník, a slušnú malú firmu dokáže do zlej ekonomickej situácie dostať jeden zákazník-podvodník, ktorý ju nevyplatí.
Odpovedať
@slavoslav Finstat vám nič nepovie o zodpovednosti a prístupe? Ak má niekto 3 firmu za posledných 5 rokov, ktorá sa venuje stavebnej činnosti, tak niečo zle robí. Dlhy na sociálnej poisťovni vám tiež nič nepovedia? Lebo mne áno. A zákazník nevyplatí firmu? Existuje niečo ako zmluva, na základe ktorej môže dotknutá strana požiadať súd o vydanie platobného rozkazu - exekúcie.
Odpovedať
@ladislav_rigo Ja žijem na Slovensku, aj som na Slovensku podnikal. Ty si z ktorej krajiny? Alebo žiješ len v teoretickej rovine? Lebo neverím, že si tak naivný.
Odpovedať
@slavoslav Keby som mal mať 100 percentnú istotu, že ma nikto neoklame alebo neodrbe, tak by som nemohol robiť nič. Vždy je šanca, že naletiš podvodníkovi, ale aspoň sa snažíš eliminovať riziko, aby sa tak nestalo. Na základe akých kritérií by si vybral firmu? Poprípade odporučil zakladatelke témy nejakú?
Odpovedať
@ladislav_rigo no v dnešnej dobe už asi len intuícia pomôže. Možno niečo odporučím. Ale finsat fakt veľmi nepomôže.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?