Ahojte, prosím vás neviete aké zvieratko necháva tatkéto stopy? Mám niečo v strope a na terase tieto stopy, tak aby som vedel zistiť ako to vyloviť. Ďakujem 8-) 8-)
@jumt mne pre zmenu do auta. Uz som to vzdal. Kuna si vyhrizla dieru do tapaciru pod kapotu a tam chodi uz treti rok. Nic nezabralo. A teraz pekne rano vidim stopy ako vedu z role pod auto. Ale ma potesili nasi znamy ze takto tam ina chodit nebude lebo je to jej revir. a videl som z okna ako sa mlatili dve kuny. Tak asi nieco na tom bude.
Tiez si myslim, ze toto je kuna, ta robi problemy mam pocit pomaly vsade teraz, aj susedia maju taketo problemy. Len dufam, ze nezacne aj nas navstevovat :-D
@serzo33 to fakt? Sranda. Myslel som, ze to pomoze, ked som o tom pocul od kamarata, ze im to problem vyriesilo. Mozno zalezi aj od typu plasticky nie?
@serzo33 od kedy som našiel v oboch autách suchý rohlík v motorovej časti :D tak som sa dočítal radu, dať tam voňačku, takú na WC, ja ale dávam lacné "stromčeky do auta" a mením každé 2 týždne. Zatiaľ to vyzerá, že zabralo...aspoň dúfam.
Vonavka pomohla kratkodobo,plasIcka po troch tyzdnoch ju ignorovala pridal som dalsie dve ignoracia po dvoch tyzdnoch vsetko kontrolovali kamery a foto pasce. ked znicila mladu slivku dal som elektrickeho pastiera dostala kopanec a od vtedy je klud. takze utesnit vsetky diery v streche od 2cm pekne sa bude rozculovat ked sa nebude moct dostat skadial chodila
A nesmejte sa teraz.... Nam v robote chodila kuna pod kapoty áut.. A zrala a zrala až kým sme nepovesali do aut domestos co do WC sa dava... Verte či nie,mame klud
@stanii75 Cela klec do sudu s vodou na den, potom uz len v rukaviciach s nou robit. Slepicince su magnet, dve najlepsie domace vajcia dnu a za par noci je tam.
Dôležite je ak sa chytí do pasce ju odviesť aspoň 5km daleko a tam ju pustiť.
Mne na dome kuna rozvŕtala komplet vatu..... Dal som pasce aj sklopce a nič nepomohlo.Tak som šupol 2mm ocelovú slučku na dieru a chytila sa........úlovok sa ale utrhol /takže neviem ani čo to bolo/ a od vtedy mam svätý pokoj.
jedine čo na kunu zabralo aj v aute,je fixinela,tabletky do pisoáru a samozrejme vzduchovka v pohotovosti,,co kdyby náhodou,,sú po dome aj v aute.tiež nám v podkroví zničila izoláciu a teraz už 4 roky len behá po dvore,tie stopy sú jasné :-(