Odpoveď na príspevok od lucanovci27:
Dobrý deň. Rozmýšľame nad zmenou tvaru strechy pr… @lucanovci27 toto bude podľa mňa na stavebné povolenie. Čiže smer stavebný úrad, povedia tam čo všetko bude potrebné a potom smer projektant.Odpoveď na príspevok od marsdm:
@lucanovci27 toto bude podľa mňa na stavebné povo… @marsdm ísť na stavebný úrad, to ma vôbec nenapadlo 😏 Áno, že treba stavebné povolenie vieme.Odpoveď na príspevok od lucanovci27:
@marsdm ísť na stavebný úrad, to ma vôbec nenapad… @lucanovci27 a čo chceš akože akú inú radu? Chod na stavebný úrad, povedz svoj zámer a tam dostaneš odpoveď, čo je potrebné na to, aby ti danú zmenu povolili... My nemáme veštecké gule....Odpoveď na príspevok od lucanovci27:
Dobrý deň. Rozmýšľame nad zmenou tvaru strechy pr… @lucanovci27 Potrebuješ projektanta, od neho projekt, potom podať žiadosť o stavebné povolenie. Súhlas susedov nepotrebuješ, budú sa vyjadrovať v rámci stavebného konania. Budeš potrebovať ešte kopec dokumentov, presný zoznam ti povedia na stav. úrade.Odpoveď na príspevok od megdesign:
@lucanovci27 a čo chceš akože akú inú radu? Chod … @megdesign radu od niekoho kto to reálne riešil. Nie od niekoho, kto ma pošle na stavebný úrad.Odpoveď na príspevok od lucanovci27:
@megdesign radu od niekoho kto to reálne riešil. … @lucanovci27 poradím. Toto riešil kamarát a išiel nasledovne. Prišiel na stavebný úrad, povedal že chcú zobytniť podkrovie a spraviť novú strechu. Pani na úrade mu dala zoznam vecí čo musí splniť a úrady ktoré osloviť. Išiel za projektantkou a povedal všetko čo bolo na úrade. Tá spravila projekt, ten sa rozoslal úradom a potom sa všetko odnieslo na stavebný úrad, kde vydali stavebné povolenie (keď mali všetko splnené z toho čo chceli na začiatku). Ešte sa to dá inak. Že sa ide za projektantom, tomu sa zaplatí aj inžiniering, čiže on pôjde na stavebný úrad a vybaví všetko až po stavebné povolenie.Odpoveď na príspevok od marsdm:
@lucanovci27 poradím. Toto riešil kamarát a išiel… @marsdm ale on nechce ísť na úrad... (Asi sa boji abo kieho... 🤷)Odpoveď na príspevok od megdesign:
@marsdm ale on nechce ísť na úrad... (Asi sa boji… @megdesign ale veď tam bývajú celkom v pohode ľudia. Mne raz aj vypĺňali tlačivo, lebo sa ponáhľali a oni to vedia rýchlejšie čo tam treba všade.Odpoveď na príspevok od megdesign:
@marsdm ale on nechce ísť na úrad... (Asi sa boji… @megdesign som žena :) a som pred pôrodom, preto sa chcem vyhnúť úradu a tam zisťovaniu čo nám treba a aký postup zvoliť. Máme s ňou skúsenosť, čiže je najlepšie len odniesť čo treba, a nepýtať rady. Chcem všetko mať papierovo správne.Odpoveď na príspevok od marsdm:
@lucanovci27 poradím. Toto riešil kamarát a išiel… @marsdm asi zvolíme tento postup, len projektant a nech vybaví všetko. Chcem mať všetko na poriadku, žiaden ani len možný problém v budúcnosti. Ďakujem.